Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä kategoriassa kaikki hevoset/ponit ovat ilman hoitajaa. Ne kaipaavat kovasti omaa hoitajaa, joten voisitko sinä auttaa hoitamalla jotakuta niistä?

*Hevosten tietoja pääset lukemaan napsauttamalla kuvaa. Kuvia voit kelata järjestyksessä tai napsauttaa kuvasta uudelleen (kun se on suuri ja hevosen tiedot näkyy) niin näet taas pikkukuvat

Huomioi hoitopyyntöä jättäessä, vaaditaanko haluamasi hevosen hoitamiseen jokin tietty taso!
Jos hevosen nimen perässä on numero, se tarkoittaa, että hoitajan tulee olla vähintään kyseisellä tasolla!

 

Merkit hevosen nimen perässä:

$ - Hevonen on myynnissä

♥ - Tamma on kantavana

 

Jos hevosen sivuilla lukee käyttö, sitä käytetään vain siihen lajiin, mitä käyttö- kohdassa lukee, jos taas sivuilla lukee painotus, sitä saa käyttää myös muihin lajeihin.

 

Jokaisella hevosella saa kokeilla mitä tahansa lajia ja ajaa, mikäli hevosen sivulla ei lue esim. "ei ajoon" tai ole määritetty käyttöä. Hevosta pitää kuitenkin käyttää eniten lajissa, joka on sen painotus. 

<--Edellinen 56 / 98 Seuraava-->
Love Is Magic 2
Love Is Magic.jpg

Love is Magic

Kutsumanimi: Loui

Rotu: Haflinger

Skp: Ori

Säkäkorkeus: 140cm

Syntynyt: 2006

Omistaja: Katatu, Virtuaalitalli Moonlight

Hoitaja: hoitaja väh. tasolla 2

Painotus: Matka- ja maastoratsastus
Koulu: Prix st georges
Esteet: 50cm
Maastoesteet: 50cm

Luonne: Sisukas ja maltillinen, mutta kuitenkin vireä ja energinen. Ratsastaessa Loui on rento, mutta vireä, se suorittaa annetut tehtävät parhaalla osaamallaan tavalla. Oppii nopeasti uusia asioita ja on kärsivällinen. Rakastaa laukkaamista ja vapautta, esimerkiksi suurella laitumella oleskelua. Ratsastaessa menee loistavasti, mutta alussa joutuu näyttämään, kuka on pomo. Louilla on liidokkaat askeleet ja se onkin loistava kouluhevonen liidokkaiden ja kevyiden askeleidensa ansiosta. Loui on energiapakkaus, joka haluaisi aina olla hoitajan mukana!

*Astutusmaksu 450vr

 

Photos © Zuzana Buráñová©2018 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com