Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä kategoriassa kaikki hevoset/ponit ovat ilman hoitajaa. Ne kaipaavat kovasti omaa hoitajaa, joten voisitko sinä auttaa hoitamalla jotakuta niistä?

*Hevosten tietoja pääset lukemaan napsauttamalla kuvaa. Kuvia voit kelata järjestyksessä tai napsauttaa kuvasta uudelleen (kun se on suuri ja hevosen tiedot näkyy) niin näet taas pikkukuvat

Huomioi hoitopyyntöä jättäessä, vaaditaanko haluamasi hevosen hoitamiseen jokin tietty taso!
Jos hevosen nimen perässä on numero, se tarkoittaa, että hoitajan tulee olla vähintään kyseisellä tasolla!

 

Merkit hevosen nimen perässä:

$ - Hevonen on myynnissä

♥ - Tamma on kantavana

 

Jos hevosen sivuilla lukee käyttö, sitä käytetään vain siihen lajiin, mitä käyttö- kohdassa lukee, jos taas sivuilla lukee painotus, sitä saa käyttää myös muihin lajeihin.

 

Jokaisella hevosella saa kokeilla mitä tahansa lajia ja ajaa, mikäli hevosen sivulla ei lue esim. "ei ajoon" tai ole määritetty käyttöä. Hevosta pitää kuitenkin käyttää eniten lajissa, joka on sen painotus. 

<--Edellinen 43 / 71 Seuraava-->
Mandy

Mandy

Rotu: Eestinhevonen

Skp: Tamma

Säkäkorkeus: 138cm

Syntynyt: 2008

Omistaja: Katatu, Virtuaalitalli Moonlight

Hoitaja: Emmi

Painotus: -
Koulu: VaA
Esteet: 60cm
Maastoesteet: 40cm

Luonne: Tasainen, tottelevainen ja kiltti tamma. Ratsastaessa toimii pienilläkin avuilla, toimii parhaiten pehmeällä kuolaimella, koska on herkkä suustaan. Mandy on myös tavattoman ihana ratsastaa ilman satulaa tasaisten pehmeiden askeleidensa takia. Askeleisiin on erittäin helppo mukautua, eivätkä ne pomputa yhtään, kokonaisuudessaan oikein tasainen hevonen. Ratsastaessa yhteistyöhaluinen, vaikkakin vauhti hidastuu jos ratsastaja ei ole aktiivisena. Mandy on lupsakka ja rauhallinen, minkä takia se haluaisi vain käpsytellä omaan tahtiinsa, tämän takia se onkin rauhallisten maastolenkkien ystävä. Toki Mandyn kanssa kannattaa välillä mennä ihan kunnon treenejäkin, ettei se laiskistu liikaa.
 

Photo © Lasikuu©2018 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com