Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä kategoriassa kaikki hevoset/ponit ovat ilman hoitajaa. Ne kaipaavat kovasti omaa hoitajaa, joten voisitko sinä auttaa hoitamalla jotakuta niistä?

*Hevosten tietoja pääset lukemaan napsauttamalla kuvaa. Kuvia voit kelata järjestyksessä tai napsauttaa kuvasta uudelleen (kun se on suuri ja hevosen tiedot näkyy) niin näet taas pikkukuvat

Huomioi hoitopyyntöä jättäessä, vaaditaanko haluamasi hevosen hoitamiseen jokin tietty taso!
Jos hevosen nimen perässä on numero, se tarkoittaa, että hoitajan tulee olla vähintään kyseisellä tasolla!

 

Merkit hevosen nimen perässä:

$ - Hevonen on myynnissä

♥ - Tamma on kantavana

 

Jos hevosen sivuilla lukee käyttö, sitä käytetään vain siihen lajiin, mitä käyttö- kohdassa lukee, jos taas sivuilla lukee painotus, sitä saa käyttää myös muihin lajeihin.

 

Jokaisella hevosella saa kokeilla mitä tahansa lajia ja ajaa, mikäli hevosen sivulla ei lue esim. "ei ajoon" tai ole määritetty käyttöä. Hevosta pitää kuitenkin käyttää eniten lajissa, joka on sen painotus. 

<--Edellinen 52 / 98 Seuraava-->
Kodiac
Kodiac.jpg
[Täysikokoinen kuva]

Kodiac

Kutsumanimi: Koda

Rotu: Shetlanninponi

Skp: Ori

Omistaja: Katatu, Virtuaalitalli Moonlight

Hoitaja:

Painotus: Esteratsastus
Koulu: HeC
Esteet: 50cm
Maastoesteet: 50cm

*Astutusmaksu 380vr

Luonne: Koda tunnetaan kepposistaan, joista jokainen varmasti saa osansa. Pohjimmiltaan se kuitenkin on hyväkäytöksinen ori. Koda karkailee tarhasta, lähtee juoksemaan ratsukkojen perään, heittää varomattoman ratsastajan selästään... Poikkeuksellisesti tallissa osaa olla nätisti riehumatta, vaikka mieli tekisi. Ori nauttii kunnon puunauksesta, eikä välitä kovakouraisemmastakaan harjauksesta. Laidun on ehdottomasti paras paikka keksiä metkuja; siellä voi karata aidan alitse, levitellä ruoat pitkin poikin tai vaikka repiä kaverin loimen palasiksi. 
Ratsastaessa on haastava, tarvitsee osaavan ratsastajan, joka pysyy selässä myös pienissä pukkirodeoissa. Saadessaan Kodan kunnolla kuulolle ja lopettamaan temppuilun, siitä kuoriutuu oikein mainio ratsu. Maastossa ei pelkää mitään, mutta saattaa kuumua ja pukitella.

Photo © Pixapay©2018 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com