Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä kategoriassa kaikki hevoset/ponit ovat ilman hoitajaa. Ne kaipaavat kovasti omaa hoitajaa, joten voisitko sinä auttaa hoitamalla jotakuta niistä?

*Hevosten tietoja pääset lukemaan napsauttamalla kuvaa. Kuvia voit kelata järjestyksessä tai napsauttaa kuvasta uudelleen (kun se on suuri ja hevosen tiedot näkyy) niin näet taas pikkukuvat

Huomioi hoitopyyntöä jättäessä, vaaditaanko haluamasi hevosen hoitamiseen jokin tietty taso!
Jos hevosen nimen perässä on numero, se tarkoittaa, että hoitajan tulee olla vähintään kyseisellä tasolla!

 

Merkit hevosen nimen perässä:

$ - Hevonen on myynnissä

♥ - Tamma on kantavana

 

Jos hevosen sivuilla lukee käyttö, sitä käytetään vain siihen lajiin, mitä käyttö- kohdassa lukee, jos taas sivuilla lukee painotus, sitä saa käyttää myös muihin lajeihin.

<--Edellinen 38 / 45 Seuraava-->
Patience♥ 4
Patience.jpg

Astutettu 29.12.2017 Eternalilla, varsoo 29.2.2018

Patience

Rotu: Englantilainen täysiverinen

Skp: Tamma

Säkä: 165cm

Omistaja: Katatu, Virtuaalitalli Moonlight

Hoitaja: Hoitaja väh. 4 tasolla!

Käyttö: Laukkaratsastus, myös maasto

Luonne: Haastava ja aikaa vaativa hevonen. Ylienerginen, tarvitsee osaavan hoitajan. Treenitahtia tulee pitää yllä, sillä Patiencen kanssa treenaamiseen ja sen tason ylläpitämiseen menee huomattavasti aikaa. Kisahevonen, joten vaatii tarkkaa hoitoa. Patience on herkkä persoona, se loukkaantuu, jos sen kanssa ei vietä tarpeeksi aikaa, erittäin huomionhakuinen, tulee hyvin toimeen muiden hevosten kanssa, ja onkin aina tulossa mukaan jos hoitaja on lähdössä ratsastamaan toisella hevosella. Patiencen saa mukaan vaikka satulaan kiinnitetyllä narulla, se kyllä osaa kulkea hienosti vaikkapa tien reunassa ja varoa autoja ja toista hevosta, eli ei juokse päälle tai eri suuntaan. Kestävä hevonen, juoksee aina loppuun asti, eikä radalla muutama kierros riitä mihinkään, sillä Patience ei siirry pois laukalta ennenkuin radalla on juostu tarpeeksi. Kuitenkaan maastossa ei ns. ryöstä. Ratsastajan tulee olla huimapäinen, että pysyy mukana Patiencen menossa radalla. Satunnaisesti Patiencen kanssa voi toki harrastaa muitakin lajeja.

Varusteet:
-Satulavyö joustolla
-Punainen korvahuppu
-Tummanruskea laukkasatula
-Punainen rintaremmi joustolla

 

Photos © Zuzana Buráñová©2018 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com