Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä kategoriassa kaikki hevoset/ponit ovat ilman hoitajaa. Ne kaipaavat kovasti omaa hoitajaa, joten voisitko sinä auttaa hoitamalla jotakuta niistä?

*Hevosten tietoja pääset lukemaan napsauttamalla kuvaa. Kuvia voit kelata järjestyksessä tai napsauttaa kuvasta uudelleen (kun se on suuri ja hevosen tiedot näkyy) niin näet taas pikkukuvat

Huomioi hoitopyyntöä jättäessä, vaaditaanko haluamasi hevosen hoitamiseen jokin tietty taso!
Jos hevosen nimen perässä on numero, se tarkoittaa, että hoitajan tulee olla vähintään kyseisellä tasolla!

 

Merkit hevosen nimen perässä:

$ - Hevonen on myynnissä

♥ - Tamma on kantavana

 

Jos hevosen sivuilla lukee käyttö, sitä käytetään vain siihen lajiin, mitä käyttö- kohdassa lukee, jos taas sivuilla lukee painotus, sitä saa käyttää myös muihin lajeihin.

 

Jokaisella hevosella saa kokeilla mitä tahansa lajia ja ajaa, mikäli hevosen sivulla ei lue esim. "ei ajoon" tai ole määritetty käyttöä. Hevosta pitää kuitenkin käyttää eniten lajissa, joka on sen painotus. 

<--Edellinen 77 / 133 Seuraava-->
Kurojaki

Kurojaki

Rotu: Welsh A

Skp: Ori

Säkä: 121cm

Syntynyt: 2014

Omistaja: Katatu, Moonlightin talli

Hoitaja: Maisa

Painotus: Maastakäsittely, koulutus
Koulu: HeC
Esteet: 30cm
Ei vielä maastoesteille

Luonne:
Kurojaki rakastaa vettä, olipa kyse vesilätäköstä tai uimalammesta, veteen on päästävä. Vesikelillä täytyy olla tarkkaavainen ja kiertää lätäköt, sillä Kurojaki on pari kertaa onnistunut piehtaroimaan veilätäkössä. Hoitaessa yrittää usein mennä makuulle, mutta jos se ei onnistu, Kurojaki torkahtaa. Esteillä kuumuu hieman ja siksi pitää olla tarkkana, ettei vauhti ylly liian kovaksi. Kouluratsastus on käsittämättömän tylsää, eikä orilla riitä mielenkiinto siihen. Nuoren ikänsä takia, Kurolla ei kannata ratsastaa kovin usein, kannattaa myös esim. ajaa kevyesti, maastakäsitellä ja vaikka harrastaa parellia, koska Kuron selkä on hieman heikko. Lisäksi vaihtelu virkistää aina.

*Astutusmaksu 330vr
 

Photo © Zuzana Buranova©2018 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com