Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä kategoriassa kaikki hevoset/ponit ovat ilman hoitajaa. Ne kaipaavat kovasti omaa hoitajaa, joten voisitko sinä auttaa hoitamalla jotakuta niistä?

*Hevosten tietoja pääset lukemaan napsauttamalla kuvaa. Kuvia voit kelata järjestyksessä tai napsauttaa kuvasta uudelleen (kun se on suuri ja hevosen tiedot näkyy) niin näet taas pikkukuvat

Huomioi hoitopyyntöä jättäessä, vaaditaanko haluamasi hevosen hoitamiseen jokin tietty taso!
Jos hevosen nimen perässä on numero, se tarkoittaa, että hoitajan tulee olla vähintään kyseisellä tasolla!

 

Merkit hevosen nimen perässä:

$ - Hevonen on myynnissä

♥ - Tamma on kantavana

 

Jos hevosen sivuilla lukee käyttö, sitä käytetään vain siihen lajiin, mitä käyttö- kohdassa lukee, jos taas sivuilla lukee painotus, sitä saa käyttää myös muihin lajeihin.

 

Jokaisella hevosella saa kokeilla mitä tahansa lajia ja ajaa, mikäli hevosen sivulla ei lue esim. "ei ajoon" tai ole määritetty käyttöä. Hevosta pitää kuitenkin käyttää eniten lajissa, joka on sen painotus. 

<--Edellinen 71 / 98 Seuraava-->
Pilot 5
Pilot.jpg

Pilot

Kutsumanimi: Pilotti

Rotu: Welsh D (Cob)

Skp: Ori

Säkä: 137cm

s. 2008

Omistaja: Katatu, Moonlightin talli

Hoitaja: Hoitaja väh. tasolla 5!

Painotus: -

Luonne: Oikein energinen, jopa mahdoton persoona. Vaikka onkin poni, niin voimaa löytyy kuin shireltä! Tarvitsee usein kaksi ihmistä taluttamaan molemmilta puolilta. Ei hämäänny edes herkuista. Ratsastaa kannattaa vain kentällä, sillä päästessään aitojen ulkopuolelle lähtee niin hitaasti tai nopeasti sinne, minne ikinä haluaakaan, eikä sitä pysäytä mitkään avut. Äärimmäisen kovasuinen, eikä oikein pidä kuolaimista. Toimii aavistuksen paremmin kuolaimettomilla suitsilla. Ratsastaessa mennään Pilotin mukaan, ravit ja laukat mennään silloin kun ori haluaa ja pysähdyksessä ollaan niin kauan kuin Pilottia huvittaa. Tästä jollekin innokkaalle hoitajalle mahdoton tapaus koulutettavaksi!

Astutusmaksu: 400vr

 

Photos © Zuzana Buráñová©2018 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com