Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Karkki

Taso: 1.

Hoidokki: Indigo

Varusteet:

Indigo:
-Nylonriimu,sininen
-Meksikolaiset suitset,mustat
-Yksivärinen riimunnaru,sininen
-Kumiset nahkaohjat,musta

Rahat: 285vr

Vieraskirja  

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Viestisi tarkastetaan ennen julkaisua
Roskapostisuojaus: Paljonko on neljä plus kahdeksan?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Karkki

29.08.2018 17:28
Tallipäivä
Pyöräilen kohti Moonlightin tallia. Aijon ratsastaa Indiellä ilman satulaa. Laukussani on Indielle ostetut upouudet suitset.
Tallilla: Hei Indie!
Laitan Indielle päitset päähän ja talutan sen ulos tallista. Se on ollut koko aamun tarhassa ja on ihan mutainen. Hirveä työ harjata se!
Käyn hakemassa tallista harjoja. Sen jälkeen aloitan harjaamisen. Harjattuani puoli tuntia, alkaa Indie olla puhdas. Puen sille suitset ja talutan sen kentälle.
Kävelen alkukäynnit ja taivuttelen Indietä. Nostan ravin. Se pomputtaa hieman,mutta ei hirveästi. Nostan laukan. Laukkaan pitkään, teen laukkaympyröitä ja-vaihtoja. Hidastan käyntiin ja ohjaan Indien ulos kentältä. Kävelen loppukäynnit maastossa ja taluttelen Indietä hetken. Sitten vien sen talliin. Otan Indieltä suitset pois ja harjaan sitä sen karsinassa. Päästän Indien tarhaan vielä illaksi ja siivoan sillä välin sen karsinan. Käyn vielä tarhassa antamassa indielle porkkanan ja lähden pyörällä kotiin.

Vastaus:

70vr

Nimi: Karkki

10.08.2018 12:43
Pring,pring!Herään herätyskelloni ääneen. Koulu alkaa tänään. Plääh! En ehdi käymään tallilla niin usein. Menen alas syömään aamupalaa jonka jälkeen lähden kouluun.
-Myöhemmin-
Pyöräilen koulusta suoraan tallille. Hei Indie! Tänään on luvassa irtohypytystä!
Teen kaikki tallihommat ja talutan Indien ulos kentälle. Annan Indien juosta vapaana kentällä samalla kun rakennan esteet.No niin Indie! Nyt voimme aloittaa! Ohjaan Indien kohti ensimmäistä estettä ja Indie hyppää sen puhtaasti yli. Nostan estettä hieman ja Indie hyppää sen taas puhtaasti! Hyvä Indie! Nyt ohjaan Indien sarjalle joka koostuu kahdesta pystystä sekä okserista. Nyt Indie tiputtaa okserin viimeisen puomin. Käyn nostamassa puomin ja ohjaan Indien uudelleen sarjalle. Indie hyppää puhtaasti. Kävelytän Indietä vielä hetken ennen kuin vien sen talliin. Lähden aivan uupuneena tallilta kotiin. Onneksi kotona odottavat lämmin suihku ja ruoka!

Vastaus:

60vr

Nimi: Karkki

08.08.2018 20:43
Jatkoa:
Kävelen äänen suuntaan ja kuulen sen taas,mutta ketään ei vieläkään näy.
Kaveltyäni jonkun matkaa näien jonkun ruskean vilahtavan puiden takana. Sitten näen sen!Se on peura! Olen pettynyt kun se ei ollutkaan Indie. Peura kuitenkin osoittaa päällään yhden kapean polun suuntaan josta on selvästi mennyt jokin iso eläin. Kävelen polkua eteenpäin kunnes näen sen.Siellä rakas Indieni on!

Vastaus:

90vr + bonus 50vr :)

Nimi: Karkki

08.08.2018 11:11
Pyöräilen kohti Moonlightia. Mielessäni pyöri se ilta, kun sain Indien hoitohevosekseni. Indie on kaikkea sitä mitä hoitaja haluaa hoitohevoseltaan!Olen ratsastanut kolme vuotta, mutta minulla ei ole ollut hoitohevosta. Vihdoin on sen aika!
Jätän pyöräni tallin seinustalle ja kävelen talliin.Menen Indien karsinan luokse, Indie ei ollut siellä!Hätäännyn, ja lähden etsimään sitä. Käyn hevosten tarhoilla, Indie ei ole siellä. Käyn katsomassa laitumelta, Indie ei ole sielläkään. Tallissa ei ole muita,joten lähden metsään etsimään Indietä. Kävelen niitä polkuja joilla olen ratsastanut Indiellä.Kävelen ja kävelen kunnes tulen sille aukealle jolla olen aina laukannut.
Indietä ei näy missään. Hetkinen! Jostain kuuluu hevosen hirnuntaa. Onko se Indie?

Jatkuu...

©2019 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com