Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ninja

Taso: 1.

Hoidokki: Mörkö

Varusteet:

Mörkö:
Hoitosetin 
Nylonriimu vaaleanvihrä 
Riimunaru vaaleanvihreä
Englantilaiset suitset

Rahat: 280vr

Vieraskirja  

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Viestisi tarkastetaan ennen julkaisua
Roskapostisuojaus: Paljonko on viisi miinus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Ninja

21.09.2018 09:13
Jatkoa... Tallipäivä 15.9
Kun olin siivonnut, menin Mörön kanssa talliin ja laitoin sen suitsiin ohjat kiinni. Nostin ohjat Mörön kaulalle, mutta pidin riimu narun silti kiinni. Halusin ehkä ottaa kuvia myös riimu päällä, eli nostin riimun olalleni. Hain talli päähuoneesta kamerani ja lähdin ulos. Etsin sopivaa kuvauspaikkaa. Sellainen löytyi maastoesteiden vierestä metsästä erittäin valoisasta paikasta. Kokeilin ensin ottaa riimunnarun pois ja pidin itse ohjista. Minulla oli onneksi kamerajalka, että minun ei tarvinnut muuta kuin painaa laukaisinta. Saimme kivoja kuvia, myös riimu päällä. Lähdimme takaisin talliin. Siellä harjasin Mörön hyvin huolella. Ensin pitkin vedoin isommalla harjalla. Vähän huolittelua pienemmällä harjalla. Mörköä rupesi kutittamaan mahasta. Harjasin sieltäkin hyvin. Tarkistin yleiskunnon ja hyvältä näytti. Lopuksi oli kavioiden vuoro. Putsasin ne samassa järjestyksessä kuin lähtiessäni. Riisuin Möröltä suitset, jotka olin ostanut agilityä ja valokuvaamista varten. Sitten oli aika hyvästellä Mörkö ja viedä tämä tarhaan. Mörön vietyäni tarhaan, juttelin Katatulle, Jolandalle ja muille sillä hetkellä tallissa oleville. Otin pyöräni ja lähdin kotiin.

Vastaus:

170vr

Nimi: Ninja

15.09.2018 08:18
Tallipäivä 15.9
Saavuin pyörällä tallille. Vedin itseni täyteen syksyistä ilmaa. Aurinko ei ollut vielä noussut kokonaan. Minulla oli ikävä Mörköä, joten kiirehdin talliin. Vein tavarani tallihuoneeseen. Puin hanskani käteen. Hain Mörön uuden hoitosetin.
Olin päättänyt eilen, että menisin tänään kentällä agilityä suitsilla. Suunnitelmissani oli myös kuvata Mörkö. En tiennyt miten se tulisi onnistumaan, mutta päätin miettiä sitä myöhemmin.
Menin Mörön karsinalle. Tervehdin Mörköä karsinan ulkopuolelta. Laskin tavarat karsinan oven ulkopuolelle ja menin sisään karsinaan. Minulla oli mukanani Mörön uusi nylonriimu ja siihen sopiva naru, jotka pujotin Mörön päähän. Talutin Mörön käytävään ja sidoin sen siihen. Avasin hitaasti uuden hoitopakin. Joku hevonen hirnahti minulle. Otin vähän kovemman harjan, jolla aloin harjata Mörköä. Mörkö näytti nauttivan, ja niin nautin minäkin. Siirryin pehmeämpään harjaan. Harjasin Mörön turpaa vielä ihan pehmeällä harjalla. Tapanani on, että puhdistan kaviot viimeisenä. Niin tein nytkin. Otin hoitolaatikosta kaviokoukun ja puhdistin ensin oikean etukavion. Sitten puhdistin oikean takakavion. Vasemmanetukavion ja viimeisenä vasemman takakavion. Laskin riimun Mörön kaulalle. Mörkö koitti näykätä minua, mutta minäpä en antanut. Pujotin suitset Mörön päähän. Irrotin suitsista ohjat ja kiinnitin siihen riimunarun. Siirsin tavarani käytävältä syrjään ja talutin Mörön kentälle. Suljin kentän portin ja irroitin narun Mörön suitsista. Tiesin saavani sen kiinni. Rupesin pystyttämään agility rataa. Laitoin pari estettä ja pujoittelutolpat. Minulla meni siinä hetki. Otin Mörön kiinni ja kävelimme hetken. Sitten aloitimme pienistä esteistä. Mörkö hyppäsi tänään erittäin hyvin. Pujoittelu ei ihan niin hyvin onnistunut, mutta lopetimme hyvään suoritukseen. Päästin Mörön taas kävelemään vapaana. Siivosin Esteet pois kentältä.
Jatkuu...

Nimi: Ninja

25.08.2018 07:06
Huomenta! Ajan pyörälläni tallin pihaan ja yhtäkkiä herään ihan kunnolla. Kuulen kuinka hevoset kuopivat tallissa, sillä Katatu on juuri antamassa heille ruokaa. Lukitsen pyöräni ja vedän oikein kunnolla sitä tallin tuoksua, jossa sekoittuvat esimerkiksi hevoset ja heinä. Lähden kävelemään pyörätelineiltä aamun koleassa säässä kohti tallia. Kun astun sisään, kuulen vielä paremmin hevoset.
Jatkuu...

Nimi: Ninja

30.07.2018 19:01
Tallipäivä 30.7
Astun talliin. Vedän keuhkot täyteen tallin ihanaa tuoksua. Kuulen kuinka osa hevosista pyörii karsinoissaan. Kävelen eteenpäin. Menen Mörön karsinalle. Kurkistan sisään. Minua odottaa ihanasti hörisevä turpa joka hapuilee kättäni. En anna herkkuja, mutta rapsutan silti. Vien tavarani tallihuoneeseen. Kun avaan tallihuoneen oven huhuilen sisään. Katatu vastaa ja tervehtii iloisesti. Lasken tavarani ja kysyn Katatulta kuulumiset. Lainaan vielä tallin varusteita, jotta saan Mörön harjatuksi. Otan harjapakin ja palaan karsinalle. Menen sisään ja sidon Mörön kiinni. Harjaan sen. Aloitan kumisualla. Miten on mahdollista että Mörkö on päässyt noin likaiseksi. Jätän pesemisen silti toiseen kertaan. Jatkan harjalla. Puhdistan kaviot. Mörön kaviot ovat niin ihanan pienet! Viimeeksi kun on isoja kavioita puhdistanut. Vaihdan pääharjaan. Mietin letittäisinkö otsatukan. Päätän tehdä sen, mutta muistan että minulla ei ole ponnareita. Se siitä. Halaan Mörköä ja totean että kello on jo paljon. Sanon heipat ja haen tavarani. Huilkaan Katatulle vielä että lähen ja tulen myöhemmin uudestaan.

Vastaus:

60vr + bonus 50vr
Voisit kuvailla hieman tarkemmin, mitä teet ja käyttää aisteja, esim. mitä näet, kuulet, tunnet. Voit myös kertoa, miten hevonen käyttäytyy saadaksesi pidemmän tarinan. :)

©2019 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com