Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Piku

Hoidokki: Grandi

Taso: 2.

Varusteet:

Grandi:
Harjalaatikko
Harjapaketti
Jumbosieni
Kaviokoukk u harjaksilla
Hevosshampoo
Haavaspray
Riimunnaru salmiakkikuvioilla
Nylonriimu
Toppaloimi
Pallo kahvalla

Juoksutusliina
Englantilaiset suitset
Timanttipanta
Kumitutti (2kpl)
Jalkaheijastinsetti
Suitsi/riimuheijastinsetti
Estesatula

Rahat: 353vr

Vieraskirja  

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Viestisi tarkastetaan ennen julkaisua
Roskapostisuojaus: Paljonko on kahdeksan plus yhdeksän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Piku

05.03.2018 20:50
Olin ollut tallilla koko pitkän päivän. Tietenkin tallilla käyminen on minusta todella kivaa,mutta kun on luonut koko päivän lantaa,harjannut käytävän moneen kertaan, vienyt hevosia ulos,antanut hevosille heiniä ja harjannut hevosia, se alkaa jo väsyttämään.Vielä pitäisi hakea heinäparvelta muutama heinäpaali.-Vielä muutama askel,ajattelin kun kapusin tikkaita ylös.-Onpas pimeää,missä se taskulamppu on?ihmettelin.-Noh,ihan sama... -WHOAAAAA!!huusin kun kompastuin johonkin ja jäin maahan makaamaan.-Auts,mikä se oli?kysyin itseltäni samalla hieroen päätäni. Heinäparvella oli vähän kylmä,pimeää ja nurkissa liehui hämähäkin verkkoja.Tunnustelin maata kunnes löysin sen. -Kirja? Kirja? Kompastuinko juuri kirjaan?kummastelin lattialla.-Onpas raskas..TUMPS!kuului ja pöly lensi kun kirjan kansi iskeytyi maahan.-Hevosia laukkaa pellolla....JATKUU...

Nimi: Piku

23.02.2018 15:41
Ihana aamupakkanen nipisteli varpaitani kun kävelin tallille. Aurinko paistoi kirkkaana ja sai lumen kimaltelemaan. Olin noussut jo aamukuudelta jotta ehtisin tallille seitsemäksi. Kun saavuin tallille, hevosille jaettiin juuri aamuheiniä. -Voinko auttaa? kysyin. -Tottakai!nuori tallityttö vastasi. Kun hevoset oli ruokittu ja osa viety pihalle, menin hakemaan Grandin uutta riimua ja riimunnarua mitä olin sille ostanut. Kun saavuin Grandin luo, ja rupesin laittamaan sille riimua päähän, se melkein nukahti syliini. Se oli niin huvittava näky, että siitä oli pakko ottaa kuva. Hetken päästä (kun olin vihdoin saanut Grandin liikkeelle), menin juoksuttelemaan Grandia kentälle. Ensin laitoin sen käyntiin, sitten raviin ja sen jälkeen viel laukkaankin. Sitten laitoin muutamia maapuomeja kentälle ja laitoin Grandin menemään niitä. -Teillähän sujuu hyvin,Samatha sanoi aidan vierestä. Säpsähdin - koska en ollut huomannut että Samatha oli saapunut siihen. -Kiitos, vastasin hiukan hämmentyneenä. -Auttaisitko laittamaan Grandin kuntoon? kysyin Samathalta kun lopettelimme. -Tietysti, Samatha vastasi ja lähdimme yhdessä harjailemaan Grandia samalla kun ihana keväinen auringonpaiste oli juuri laskemassa puiden taakse. LOPPU :)

Vastaus:

60vr.

Nimi: Piku

21.02.2018 19:44
Tossa ekassa hoitotarinan puolikkaassa oli aika paljon kirjoitusvirheitä, koska tein sen puhelimella ja kirjoitan koneella paljon tarkemmin...

Vastaus:

Joo, mulla on sama. XD Ja sitten puhelimen ennustava tekstinsyöttö vielä korjailee omiaan. XDD

Nimi: Piku

21.02.2018 19:25
..jatkoa..Kun heräsin, en aluksi nähnyt mitään. Kun silmäni alkoivat tottua valoon, tajusin olevani sairaalassa. -Mitä tapahtuu? mumisin. -Vihdoinkin heräsit kultaseni, äiti sanoi. Tipuit Grandin selästä. Miten ratsastit ilman kypärää...? -Älä nyt paasaa äiti. Ei minun kuinkaan käynyt. Minulla oli paksu takki joka pehmensi laskua. No, pää ehkä vähän tärähti...

Kun lääkäri oli tutkinut minut(ja todennut ettei minulla ollut mitään hätää) pääsin kotiin. Ja tietenkin äiti saarnasi minulle koko automatkan kuinka huolimaton olin ollut. Sitten vasta tajusin sen.-Mitä Grandille kävi?!kysyin. -Ei hätää. Se on kunnossa. Todennäköisesti rouskuttaa aamuheiniä tyytyväisenä. -No hyvä, vastasin.

En saanut mennä pariin päivään tallille, mutta heti kun sain siihen tilaisuuden, menin sinne. -Voi Grandi, minulla on ollut ikävä, sanoin ja se käänsi päänsä minua kohti tarhan portilta. Haluat varmaan sisälle? No, haen riimmunnarun ja vien sinut sisälle. Kun kävelin hakemaan riimunnarua, Grandi hirnahti niin lujaa, että ihme kun tärykalvoni eivät menneet rikki. Juoksin tarhalle päin samalla, kun linnut olivat lopettaneet laulunsa, taivas pimentynyt ja lumisade alkanut. Lumihiutaleet satoivat suurina hippuina alaa taivaalta päälleni. -Mikä hätänä Grandi? huusin. Sitten huomasin sen. Joku seisoi Grandin vieressä. Juoksin niin lujaa kuin ikinä pystyin hahmon luo, ja löin häntä riimunnarulla selkään.-Auh!joku huudahti. -Jason! huusin yllättyneenä.Mitä sinä täällä teet? (Jason on siis yksi luokkalaiseni) -No tuota..kun olisin halunnut niin kovasti oppia ratsastamaan, ja huomasin että ratsastat niin aloin tarkkailla sinua. -Sinäkö rapistelit puskia ja hiiviskelit takanamme, kun olin ratsastamassa? -Anteeksi.. -No okei, annan sinulle anteeksi, kunhan lupaat ettet enää hiipparoi, sanoin nauraen. -En tietenkään, Jason vastasi ja kysyi: -mutta voisitko opettaa minua ratsastamaan? Aloin opettamaan häntä noin 2-3 kertaa viikossa. Tarina sai onnrllisen lopun :)

Ps. Sorry, tuli pari kirjoitusvirhettä..

Vastaus:

150vr

Eipä se mitään ;D

Nimi: Piku

20.02.2018 22:26
En ajatellut sen pidemmälle. Halusin jo ratsastamaan.En ollut ostanut Grandille vielä omia varusteita, joten ajattelin vain lainata kaulanarua ja mennä maaston.Typerää.Mitä ajattelin? Grandilla maastoon pelkällä kaulanarulla...Ja vielä yksin. En tuntenut tallilta cirlä kovin montaa hrnkilöä.No kun olin harjannut Grandin yhteisillä harjoilla ja pujottanut kaulanarun sen kaulaan,nosusin sen selkään. Kannustin sen liikkeelle ja se lähti kävelemään hitaasti eteenpäin. Lumi narskui sen kavioiden alla kun se löntysteli eteenpäin. Oli ihananrauhallista. Linnut lauloivat ja puskassa rahisi, kun jänis lähti liikkeelle. Oli melkein jo ihan pimeää. Olin ottanut mukaan vain taskulampun. Aivan yhtäkkiä Grandi nousi takajaloilleen, ja pysyin vain hyvin vähällä selässä. -Wouuuu!!Mikä hätänä Grandi? kysyin kun se rauhottui. -Noh, onneksi ei käynyt pahemmin. Kävelimme vielä hetken ja käännyimme sitten kohti kotia. Yhtäkkiä kuulin jotain. Grandikin kuuli sen ja pysähtyi. Se höristeli korviaan. Ja taas. Grandi nousi pystyy. Tällä kertaa tumpsahdin selälleni jäiseen maahan.Minulla ei ollut kypärää, eikä muitakaan varusteita. Sityen kaikki sumeni..jatkuu...

Nimi: Piku

19.02.2018 20:23
Kävelin kohti tallia jännittynein askelin. Olihan tämä ensimmäinen kertani Moonlightin tallilla.Vaikka oli jo pimeää, linnut jaksoivat silti sirkuttaa ja siitä tuli kotoisa olo. Ajatukset vilisivät päässäni. Minkäläinen Grandi on? Pitääkö se minusta? Silti haaveilin jo laukkapätkistä pelloilla ja...Samassa kompastuin johonkin ja haaveeni poksahtivat kuin kupla ilmaan. -Sattuiko sinuun? joku kysyi. Nousin ylös vähän nolona, koska olin juuri kompastunut puunjuureen. -Ei pahemmin,vastasin ja huomasin että sehän on Samatha joka oli tullut käymään tallilla. -No hyvä, hän vastasi.-Oletko uusi?Samatha kysyi. -Juu, aloitin juuri hoitamisen täälä, vastasin. -Sepä mukavaa,hän vastasi ja jatkoi;voin näyttää sinulle paikkoja.-Kiios, vastasin, ja samassa lähdimme kävelemään kohti tallia lumen narskuessa kenkiemme alla.

Kun saavuimme talliin, naamalleni läjähti hevosten tuoksu. Mielestäni se on yksi maailman ihanimmista tuoksuista. -Grandi on täällä,Samatha sanoi. Kävelin sen karsinan luo ja heti se nosti päänsä ja höristi korviaan meitä kohti. -Onpa se söpö,sanoin. -Niin on,Samatha vastasi ja kehotti minua tulemaan perässä. -Nyt esittelen sinulle tallin. Täällä on tallihuone, täälä on satulahuone... Noin tunnin kuluttua Samatha oli esitellyt minulle koko tallin. -Kiitos oppitunnista,sanoin Samathalle nauraen. -Ei kestä,Samatha vastasi myös nauraen.

Kävelin kohti Grandin karsinaa kantaen tallin yhteistä harjapakkia kädessäni. Tästä alkaisivat seikkailuni Moonlightin tallilla, ajattelin. :) Loppu.

Mitä mieltä olet ensimmäisestä hoitotarinastani?


Vastaus:

100vr+bonus 50vr
Kirjoitat hyvin, kirjoitusvirheitä oli muutama, mutta ne eivät häirinneet lukemista. Kuvailit sopivasti, jolloin lukijana pääsi tarinaan hyvin mukaan. :)

©2018 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com