Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Alina

Hoidokit: Jocelyn, Chera

Taso: 2.

 15.4.2018  21.4.2018

Varusteet:

Yhteiset:
Hoitosetti turkoosi
pallo kahvalla
Haavaspray

Chera:
Riimunnaru salmiakkikuviolla (turkoosi-musta)

Nylonriimu (turkoosi)
Sade- talli- ja fleeceloimi (turkooseja)
Hacamoresuitset 
Yleissatula
Yleissatulahuopa (turkoosi)

Rahat: 730vr

Vieraskirja  

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Viestisi tarkastetaan ennen julkaisua
Roskapostisuojaus: Paljonko on viisi plus kuusi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Allu

12.08.2018 13:14
Kaksi kuukautta on kyllä mielestäni jo mennyt kun ilmoitit että 1.7 mutta kappia ei ole poistettu joten kirjoitampa tarinaa nyt paljon aktiivisemmin. Kesä on ollut ihan täynnä kaikkea niin en ole ykdinkertaisesti kerennyt kirjoittamaan mutta nyt saat tarinoita.


Koulun jälkeen lähdin pyöräilemään tallille ja ajattelin että voisin mennä cheralla maastoon. Pyörällä ajaessa menin toisen tallin ohi jonk alaitumella oli monia hevosia. Katselin hevosia vähän aikaa ja sitten lähdin kohti moonlightia.

Saavuttuani tallille vein pyöräni tallin seinustalle ja lähdin kävelemään karsinoille. Kävelin cheran karsinalle ja aioin ottaa hevonen sieltä mutta muistin että eihän minulla ole riimua tai riimunnarua! Käännyin ympäri ja lähdin varustehuoneelle josta otin Cheran riimun ja riimunnarun. Kävelin takaisin karsinalle. Ennen karsinalle pääsyä katsoin kyitenkin jocelynin karsinaan ja huomasin, että se oli tyhjä. Lähdin etsimään karkuria ja parin karsinan päässä se olikin mussuttamassa heinää tyhjässä karsinassa jonka ruokakupin pohjalle oli jäänyt muutamia heiniä. "voi hyvänen aika sinyn kanssasi." sanon varsalle ja laitoin cheran riimunnarun sen kaulan ympärille että aisin vietyä sen takaisin karsinaan. Tuon jälkeen menin takaisin cheran karsinalle ja laitoin cheralle riimun päähän. Talutin cheran hoitopaikalle ja sidoin hevosen riimunnarusta tolppaan kiinni. Lähdin hakemaan harjakoria. Otin hyllystä harjakorin ja palasin cheran luokse. Harjatessani hevosta, mietin että kuinkakohan paljon pääsen tallille kun koulut alkavat. Mietin myös, että voisin ottaa kunnolla kesäfiilistä maastossa ja mennä uittamaan cheraa. Harjattuani sheran lähdin hakemaan suitsia, sille menen maastoon ilman satulaa. Kävin hakemassa suitset ja palasin cheran luokse. Laituri oin cheralle suitset ja irroitin siltä riimun ja lähdin kävellen kohti kenttää joka oli tyhjä. Nousin selkään ja otin alkukäyntejä. Alkukäyntejen jälkeen lähdin maastoon. Kävelimme ihan hiljaa, sekä nautimme loppukesän ihanista tuoksuista. Lähestyimme rantaa ja päätin ottaa ravia ja nostaa siitä laukan. Maiskutin cheralle ja hevonen lähti ravaamaan. Nostin laukan ja lähestyimme rantaa. Laukkasimme pitkällä rantaviivalla puoliksi vedessä. Sitten ohjasin cheraa vähän pitemmälle veteen. Kävelimme vähän syvemmällä lämpimässä vedessä ja katselimme vastarannalle.

Myöhemmin lähdin takaisin talille ja laukkasimme maastossa. Lopuksi vain kävelimme ja katsoimmekun mehiläiset pörräsivät niityllä. Käänsin cheran niitylle ja nostinlaukan "Jee!" huusin cheran selässä koska se oli niin kivaa. Laukkasimme vän matkaa niityllä ja sitten lähdimme tallille. Kävelinne ihan hiljaa, kuten silloin kun lähdimme.

Saavuttuani tallille vein cheran takaisin hoitopaikalle ja pistin sille riimun kaulalle. Otin suitset pois ja laitoin cheralle kunnolla riimun päähän. Kävin pesemässä kuolaimet ja vein suitset takaisin varustehuoneeseen. Harjasin cheraa pitkään. Harjattuani cheran vein sen talliin ja karsinaan. Otin siltä riimun pois ja vein senkin varustehuoneeseen. Kävin hakemassa vielä harjakorin ja vein sen takaisin hyllyyn. Sanoin cheralle heipat ja lähdin hakemaan pyörääni ja ajoin kotiin.

Vastaus:

270vr
Sait nyt pienen lisäajan, koska talli on ollut tauolla, niin en heti poistanut ;)

Nimi: Allu

20.07.2018 14:16
Moikka! Huomasikn tuon vasta nyt, mutta et ole poistanut kaapia, joten voisinko jatkaa vielä hoitamista? koska nyt minulla on aikaa, ja minulle tuli uusi sähköposti, niin siksi nimi on eri.

Vastaus:

Kyllä kyllä, vielä ei ole mennyt sitä kahta kuukautta ;)

Nimi: Alina

15.06.2018 09:07
Sanon nyt suoraan että en saata keretä kirjoittamaan kesälomalla juuri ollenkaan koska ensin miulla on kepparileiri sitten mennään siitä suoraan mökille ja siitä on vielä heppaleiri. Niin älä ihmettele jos ei tarinoita kuulu.

Vastaus:

Koska on kulunut kaksi kuukautta edellisestä tarinasta, saat aikaa 1.7.2018 asti aikaa kirjoittaa seuraavan tarinan, koska kuitenkin ilmoitit asiasta :)

Nimi: Alina

21.04.2018 15:42
Sori spammi mutta tekisin Jocelynin varusteista yhyeiset sille ja Cheralle koska muuten joutuisin ostamaan Cheralle omat. :)

Vastaus:

Ok, kuitenkin joka tapauksessa jokaiselle hevoselle pitää ostaa omat varusteet.

Nimi: Alina

21.04.2018 15:38
Hei! En oo varma ootko kerenny jo kattomaan mutta kassalla on Cheralle vähän varusteita. Ottaisin ne mielelläni jos voisit hyväksyä. :)

Vastaus:

Ostosviestisi ei ole tullut perille. :o

Nimi: Alina

18.04.2018 14:57
Isä toi minut tallille. "Moikka!" sanoin tuolle ja menin tallille. Hain riimunnarun ja lähdin hakemaan Cheraa tarhasta. Kun huusin tuon nimen, se juoksi minua iloisesti vastaan. "Tänään teemme maastakäsittelyä." sanoin tuolle ja löhdin taluttamaan sitä kentälle. "Noniin." sanoin ja vaihdoin riimunnarun juoksutusnarauun joka oli tolpassa roikkumassa j näytti siltä että oli ollut rlikkumassa siinä pari viikkoa. Maiskutin Cheralle rttä se lähtisi liikkeelle. "Ravi" sanoin puoliksi huutaen, ja Chera lähti liikkeelle. Olin juoksuttanut Cheraa noin puoli tuntia ja lähdin tallille. Otin riimun pois ja annoin Cheralle ja Jocelynille ruuat. Kun he olivat syöneet lähdin seuraamaan ratsastustuntia.

Vastaus:

50vr, saat Jalat maassa -merkin

Nimi: Alina

10.04.2018 08:14
Menin tallille aamulla ja huomasin ettei jocelyn ollutkaan karsinassa. Jocelyyn! Huutelin mutta varsaa ei näkynyt missään. No, meni ulos tallista ja tarhoille. Siellähän se pikku veijari lymyili. Oli syömässä heinää ruokakasasta. Menin hakemaan sen sieltä ja vein kentälle. Harjoittelimme 'seis' käskyä. Ensin lävelimme vähän aikaa ja sitten sanoin seis ja pysähdyin. Jocelyn olisi tietysti halunnut jatkaa matkaa mutta seis on seis. Lopulta noin tunnin harjoittelun jälkeen onnistunin. Kun seis-käsky tuli niin Varsa pysähtyi. Lopulta se oli niin väsyksissä että menimme talliin ja annoin pikkuiselle ruuan, laitoin loimen ja otin riimun pois. Kun olin hoitanut Jocelynin lähdin tallihuoneeseen syömään. Yksi kissoista pomppasi syliini ja jäi siihen.

Täs oli taas tämmönen! Sattaa olla etten taas pitkään aikaan kerkeä kirjoittamaan.

Vastaus:

50vr, saat Tunnollinen Hoitaja -merkin! :)

Nimi: Alina

11.03.2018 09:49
Kampesin itseni ylös sängystä kun piti lähteä tallille. Kun menin talliin Jocelynin karsinan kohdalle se hirnui suloisesti ja katsoi minua suoraan silmiin, heti kun höpsö varsa lopetti söpöilyn hain varsariimun ja laitoin sen sille. Hain myös loimen ja laitoin senkin sille. Talutin varsan tallista kentälle joka oli tyhjä,olin varannut sen käyttööni. Harjoittelin srn kanssa käskyjä. Sanoin käynti, niin se pöhkö lähti ravaamaan. Tätä pitää harjoitella. Tein harjoitusta monta kertaa kunnes: sanoin käynti se lähti kävelemään! Onnistuin harjoituksessa! Tein saman ravin kanssa kunnes Jocelyn oli ihan väsyksissä. Lähdin taluttamaan sitä tallille, kun olin karsinalla talutin sen sisään karsinaan ja otin varusteet siltä pois. Annoin Jocelynille vielä ruuan ja lähdin tallihuoneeseen syömään.

Vastaus:

50vr :3

Nimi: Alina

21.02.2018 08:23
Menin hakemaan Jocelynia tarhasta ja näin että se söi heinäkasasta. Kun menin tarhaan ja huomasin että siellä ei ollut muita, joten ajattelin että muut oltiin haettu tarhasta. Yhtäkkiä huomasin että aidassa oli reikä. Tolppa oli kaatonun ja pari muuta hevosta olivat vapaina. Tunnistin hevoset ja hain ne sisälle tarhaan ja sain kuin sainkin pysymään tolpan pystyssä ja kaikki tuntui taas normaalilta. Otin Jocelynin ja vein sen talliin, otin siltä varsaloimen pois ja muutenkoin hoidin nämä perus asiat. Kun olin saanut Jocelynin hoidettua niin jätin sen karsinaan ja lähdin syömään tallihuoneeseen.

Hei muuten! Tässä oli eka hoitotarina en ole varma onko oikeassa paikassa joten en tiedä. Saattaa olla että en kerkeä kirjoittamaan hiihtolomalla.

Vastaus:

30vr + bonus 50vr
Voisit kuvailla hieman tarkemmin, muuten ihan hyvä tarina.

On oikeassa paikassa! ;) Ei haittaa.

©2019 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com