Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ada

Hoidokit: Charlie, Lucia

Taso: 2.

Astutukset:
Charlie-Roxana Lily

Varusteet:

Charlie:
Harjalaatikko lila 
Harjapaketti lila
Kaviokoukku harjaksilla lila 
Riimunnauru salmiakkikuvioilla lilamusta
Nylonriimu lila 
Yleissatula musta
Englantilaiset suitset musta 
Yleishuopa lila 
Timanttiotsapanta lilat timantit musta pohja​
Yleissatula musta
Englantilaiset suitset musta 
Yleishuopa lila 
Timanttiotsapanta lilat timantit musta pohja

Rahat: 400vr

Vieraskirja  

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Viestisi tarkastetaan ennen julkaisua
Roskapostisuojaus: Paljonko on yhdeksän plus yksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Ada

02.06.2018 14:44
Oli aikainen aamu.Heräsin kirkkaaseen aamu aurinkoon.Olin väsynyt,mutta vielä todistukset ja sitten tallille.Olin jaksanut nousta,puin uuden valkoisen mekon päälle.Kuulin ulkona piipittävän talitiaisen.Söin vain puuroa,unohdin pestä hampaat :).Kävelin metsäpolkua koululle ja kuuntelin lintujen laulua.Ruusujuhlan jälkeen sain ihan hyvän todistuksen.Menin kotiin vaihtamaan vatteet tallivaatteiksi.Pyöräilin tallille.Menin normaalisti sisälle ja etsin Charlieta.Mutta nyt en löytänyt sitä!Menin lopulta toimistoon kysymään apua.Ahaa en tajunnut se oli siis ulkona.Charlie oli piehtaroinut itsensä ihan likaiseksi.Harjasin sitä tosi kauan olin saanut luvan ratsastaa sillä!!!Kiristin vyötä ja pujautin häntäremmin.Suitsien laitossa tuli vähän ongelmia mutta sain.Talutin varovasti Charlien kentälle.Kiristin lisää satulavyötä ja hyppäsin varovasti kyytiin.Lyhensin vähän jalkkareita ja olin valmis lähtemään maailman ihanimmalla ponilla.Kun olin kävellyt annoin sille vähän pohkeita.Se siirtyi raviin taputin sitä hellästi kaulalle.Menin ensin kolmikaarista kiemurauraa.Sitten menin laukkaa se oli parasta...Lopulta kävelin loppu käyntejä.Olin laskeuduin alas selästä.Harjasin Charlien,riisuin varusteet ja lähdin kotiin.OLI BEST PV:)

Vastaus:

80vr :)

Nimi: Ada

09.05.2018 20:54
Juu käy :)

Vastaus:

Ok, astutan ne! :)

Nimi: Katatu

06.05.2018 08:21
Hei! Iitu haluaisi astuttaa Roxana Lilyn Charliella, käykö se? :)

Nimi: Ada

29.03.2018 17:07
Moi ! Sori kun nyt häiritsen mutta millon pääsee ratsastamaan hoitsulla ? Ja miten voi osallistua esim:tunnille ?

Vastaus:

Sitten kun on ostanut suitset ja satulan. ;)
Tunneille ei tarvitse erikseen osallistua. Tunnit näkee Tominta -> Lukujärjestys -kohdasta. Sieltä voit valita tunnin ja kirjoittaa siitä! :)

Nimi: Ada

29.03.2018 17:00
Jatkuu : lenkittelen vähän aikaa Charlieta.HARJALAATIKKO? Aa tossa edessä.dii dii dii ....Ai moi :).Mulla on nyt vähä kiire:(! Mutta nähdään myöhemmin :) Ihan tarpeeksi liikutettu.Tule tule :). Ihana olet ! Kohta me päästään ratsastamaan ! Moikka Charlie ): ÄITI !!! Tulin hakemaan tänään Ada suo :) JEE ! Lue sitten matikan kokeeseen ! Joo joo ...Tallilla taas: iltaruoka , harjaan vielä hetken ... nyt lähet ulos ...

Vastaus:

40vr
Tarinoista tulisi pidempiä jos vaikkapa kuvailisit tapahtumia. Eli käyttäisit adjektiiveja ja vaikkapa aisteja (mitä näet, kuulet, haistat, tunnet ym.)

Nimi: Ada

11.03.2018 10:02
Pitkästä aikaa
Kävelin tänään tallille . Kävelin hitaasti koska en ollut ollu pitkään aikaan tallilla .Kun vihdoin saavuin talliin Charlie potki seinää . Ihan niinkun se oisi sanonut "onkohan tuo se hoitaja?" Onneksi olin saanut äitini suostumaan siihen että se käy hetken tallilla! Nylon riimu oli likainen ): ! Harjasin sitä (: ja lika lähti. Harmitti hirveästi kun en ole ollut tallilla): ): Jatkuu....

Nimi: Ada

18.02.2018 07:53
Ensimmäinen tallipäivä Moonlightissä
Äiti toi minut Moonlightiin ensimmäisenä hiihtoloma lauantaina . Kävelin hitain ja jännittävin askelin talliin .Iitu moikkasi minua heti ja sitten Iitu kysyi : "haluatko että esittelen sinulle tallia ? " minä vastasin : "tietenkin! " Iitu aloitti : ensimmäisenä tässä on minun hoitsuni Can Can sitten toinen minun hoitsu Daisy .... Sitten tässä on Charlie sillä ei ole hoitajaa .... Minä kysyin : " voinko saada tämän hoitsuksi ? " Voidaan kysyä ! Jatkettiin matkaa omistajan luokse ja hän sano että tietenkin. Sitten Iitu esitteli minulle kaikki paikat . Sitten kun tultiin kauppaan ostettiin minulle tavaroita .Sitten otin tavarat ja lähdin talliin . " Moikka ! " Moikka . " sitten kävelin reippaammin askelin Charlien luokse ja silittelin ja rapsuttelen sitä . Sitten pistin uuden ihanan riimun sen päähän ja lähdin taputtelemaan sitä . Sen askel ja kaikki oli vain niin ihanaa. Minä sanoin : nyt minulla on hoitsu.

Vastaus:

50vr + bonus 50vr
Voisit kertoa tekemisistäsi tarkemmin. :)

©2018 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com