Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Johanna

Hoidokit: Maritus, Pentagramma, Akeela, Ässähässäkkä

Taso: 3.

Astutukset:
Maritus-Madoka
Ässähässäkkä-Supreme's Final

 4.2.2018  18.2.2018

Varusteet:

Maritus:
-hoitosetti keltainen
-yksivärinen riimunnaru keltainen
-nylon riimu keltainen 
Yleissatula musta

Fleeceloimi keltainen
Englantilaiset suitset musta

Pentagramma:
-hoitosetti violetti

-yksivärinen riimunnaru violetti 
-nylon riimu violetti

Akeela:
-Harjalaatikko, punainen

-Harjasetti, Punainen
-yksivärinen riimunnaru, punainen
-naruriimu, punainen
-Lännenratsastus suitset, musta
-Lännenratsastus satula, musta
-Lännenhuopa, punainen & musta

Ässä:
-hoitosetti, sininen

-yksivärinen riimunnaru, sininen 
-nylon riimu, sininen 
-Fleeceloimi, sininen
-Englantilaiset suitset, ruskea
-yleissatula, ruskea
-moonlight huopa

Rahat: 603vr, lahjakortti

Vieraskirja  

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Viestisi tarkastetaan ennen julkaisua
Roskapostisuojaus: Paljonko on kahdeksan miinus kuusi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Johanna

20.02.2018 13:35
Supi ja Ässä on hyvä pari! Joten käy!

Vastaus:

Hyvä! :3

Nimi: Katatu

19.02.2018 18:52
Hei! Eerika haluaisi astuttaa Supin Ässällä, käykö se? :)

Nimi: Johanna

19.02.2018 08:12
luku 10 ❤️ ajokortti osa 1/4

"Katatu", sanoin, kun nainen käveli edestäni.
"No?", Katatu kysyi.
"Se ajokortti?", kysyin hiljahtaen.
"Juu se, tuu mun perässä", Katatu sanoi ja lähti kävelemään kohti huonetta. Avasimme huoneen oven. Huoneessa oli iso valkokangnas ja pöytiä. Katatu sanoin:
"Mene istumaan tuonne eteen niin mä tuun kohta", ja mähän menin.

Parin tunnin päästä oli tauko, jolloin Katatu kysyi:
"Miten te löysitte takaisin tallille?"
"Miisa tuli hakemaan meidät", sanoin hiljaa.
"Jaaha", Katatu sanoi

ja Parin minuutin päästä oppitunti jatkui. Silloin puhuimme kielletyistä ja oikeista varusteista ravikilpailuissa.

loppu!

Vastaus:

60vr :)

Nimi: Johanna

18.02.2018 08:07
Luku 9 ❤️ Ai että mitä? 1/3

Kävelin rauhallisesti kohti Akeelan karsinaa. Kun olin ajatellut muennä karsinaan Ilona juoksi luokseni henkästyneenä
"Ässänhässäkkä...", tyttö sanoi
"On karannut...", tyttö sai lauseen lopputtua.
"KARANNUT!?", huudahdin.
"Joo!", Ilona vastasi.
Lähdimme hakemaan vara riimun. Lähdimme metsään vaikka siellä oli pimeää. Kävelimme polkua pitkin, yhtäkkiä takanamme on karhu! Yrittimme juosta niin kovaa kuin suinkin jaloistamme päästiin. Kun olimme saaneet karhun kannoiltamme hyppäsimme pusikkoon. Ihomme oli naarmuilla ja haavoilla.
"Missä me ollaan...?", kysyin, olimme eksyneet.

Me viettettiin yö metsässä ja aamu.

Vastaus:

50vr

Nimi: Johanna

13.02.2018 15:09
Luku 8 ❤️ Akeelan kevät runo

Olen aina ulkona säällä kuin säällä
Minä olen aina täällä
Katatu mua yrittää ulos viedä vaikka sää on aivan kamala
Mutta Johanna mut sisälle jättää
On ratsastaminen välillä tylsää mutta välillä hauskaa
Ei parempaa voisi ollakkaan!

Tällänen pieni

Vastaus:

30vr :)

Nimi: Johanna

13.02.2018 13:53
Katatu käy hyvin. Eli saat

Vastaus:

Ok, astutan ne! :)

Nimi: Katatu

13.02.2018 07:53
Hei! Emmi haluaisi astuttaa Madokan Marituksella, käykö se? :)

Nimi: Johanna

10.02.2018 09:23
Luku 7 ❤️ Miksi aina minä?

"Johanna! ", Katatu huusi. "No?", kysyin. "Pystytkö auttamaan tallitöissä?", Katatu kysyi. "Okei", sanoin. Minulla oli kyllä kipsi mutta ihan sama. Lapion lantaa kotti kärryihin. Iritin saada kärryjä liikkeelle mutta ei. Silloin Miisa käveli ohitseni. "Miisa!", huudahdin. "No?", Miisa kysyi "Voisitko auttaa?", kysyin. "Tietysti", Miisa vastasi. "Viesitkö nuo kottikärryt lantalaan?", kysyin ja tulin karsinasta. "Joo", Miisa sanoi ja lähti viemään. Minä taas menin Katatun luokse. "Mä tässä ajattelin lähteä kotiin", sanoin. "Lähe vaan", Katatu sanoi. Ja lähdin.

Vastaus:

35vr

Nimi: Johanna

06.02.2018 19:34
Luku 6 ❤️ Sireenin vaimea ulina

Olimme juuri hyppäämässö 40cm okseria. Kunnes kentän lähistössä yksi hevonen nousi takajaloilleen. Ja hoitajansa huusi sille. Siiloin tajusin että Titukselle oli tarpeeksi. Vielä metsästä hyppi jänis kentän poikki. Olimme juuri hyppäämässä mutta Titus ei hypänytkään. Joten kaadyn juuri esteen päälle. Yhtäkkiä päässäni sumeni kuulin vain Miisan vaimean huudon "Johanna tippu! Kutsukaa amdulanssi!!", tyttö karjui.
***Nyt ja tässä***
Silmäni alkoivat aueta. Näin valkoisen katon. "Johanna!", Miisa huusi. "Tyttäreni", äitini sanoi. "Johanna", Katatu sanoi. "Mi-missä olen?", kysyin. "Olet vakavan ratsastus tapaturman jälkeen sairaalassa", valkotakkinen mies sanoi. "Sinulta murtui vasemasta kädestä luu", Miisa sanoi. "No mä en kai sitten tule viikkoon tallille", sanoin vähän murteneena. "saatte lähteä kotio", lääkäri sanoi meille. "Selvä", äitini sanoi. Minulla oli kädessä kipsi ja kipsin pidike. Lähdimme kotio.

Toivottavasti tämä oli hyvä!

Vastaus:

50vr
Olihan tämä hyvä. :) Vaikkakin olisi ollut vielä parempi jos olisit kuvaillut ja käyttänyt aisteja enemmän. ;)

Nimi: Johanna

04.02.2018 08:17
Luku 5 ❤️ Uusia tuulia

Kävelin kohti Marituksen karsinaa. Yhtäkkiä takanani joku koskettaa minua. "Ai, moi", sanoin tytölle. "Moi!", tyttö vastasi. "Sulla ei taida olla ystäviä?", tyttö uteli. "eipä niin", vastasin. "No sitten! Mä olen Miisa", tyttö sanoi. "Mä olen Johanna", vastasin iloisena. "Lähdetäänkö huomenna maastoon?", tyttö kysyi. "Joo, voidaahan me", mä sanoin.

Miisa menin hevosensa karsinalle ja minä kävin hakemassa Tituksen harjat. Harjasin sen kaikkialta mahasta peppuun. Putsasin joka kavion. Vein harjat takaisin. Lähdin kävelemään myrskyssa kohti kotia.

//koska pääsen 3. Tasolle ja pitääkö tuntoollisessa hoitajassa pestä hevonen?

Vastaus:

50vr
Voisit kuvailla ja kertoa tarkemmin. :)
Pääsit jo. Ei tarvitse välttämättä pestä, mutta pitää kertoa tarkemmin esim. harjaamisesta. ;)

Nimi: Johanna

03.02.2018 15:47
Luku ❤️ 4 kaunis talvi päivä

Kävelin aamusta jo tallille. Pakkasta oli noin -16°C astetta. Oli aivan sairaan kylmä ainakin omasta mielestäni. Kävelin Pentan karsinalle. "Moi hopo nässu", sanoin Pentalle. Tallissakin oli aika kylmä en kyllä tiedä miksi. Kävin hakemassa Pentan harjat. Harjasin Pentan ja putsasin sen kaviot. Enään ei ollut niin kylmä. Kävin viemässä harjat varuste huoneeseen ja kävin hakemassa Tituksen harjat. Harjasin Tituksen ja puhdistin kaviot. Kävin viemässä Tituksenkin harjat ja otin Mintun riimun ja narun. Kävin hakemassa tamman tarhasta. Toin sen sisälle lumesta. Talvellahan satoi lunta ja nyt tuprutti kunnolla. Lähdin takasin kotiin.

Tällänen pikkunen, koska saan talvi fiilisteliä merkin? Koska olen nyt kirjoittanut noin kaksi tarinaa jotka ovat aika talvellisia :)

Vastaus:

50vr
Saat sen nyt. :)

Nimi: Johanna

02.02.2018 18:06
Luku 3 ❤️ Ai koulua? Eikun kouluratsastusta! 1/5

Harjailin Titusta sen karsinassa. Harjasin sen ympäri ja puhdistin kaviot. Kävin hakemassa Tituksen satulan ja suitset varuste huoneesta. Huomenna olisi tulossa ensimmäiset koulu kilpailut minua vähän jännit mutta ei se haitannut minua. Pujotin suitset sen päähän ja satulan taas nostin sen selkään. Kiinnitin vielä mustan satula vyön. Talutin Tituksen ulos tallista. Lähdin kohti maneesia. Kävelimme maneesiin. Hyppäsin Tituksen notkuvaan satulaan ja lähdimme tekemään koulurataa. Menimme laukkaa ravia ja käyntiä. Käskin Tituksen tehdä käynti piruetti. Noin puolen tunnin päästä lähdimme taas tallille. Riisuin Titukselta suitset ja satulan. Harjasin Tituksen ja kävin hakemassa riimun ja riimunnarun. Pujotin riimun sen päähän ja riimunnarun kiinnitin riimuun. Kuljetin Tituksen tarhaan ja kävin sanomassa Katatulle heipat. Lähdin kotiin

Vastaus:

50vr
Tarinoissasi on jotenkin kiva fiilis! :3

Nimi: Johanna

27.01.2018 18:41
Luku 2 ❤️ Tavallinen päivä tallilla

Istuin mustan farmarin, taka penkillä. Ulkona olinoin - 10°C astetta pakkasta. Ei se kyllä haitannut. Kun pääsimme tallille juoksin tallin käytävään lämmittelemään. Katatu käveli ohitseni. "Katatu, onko Minttu ulkona vai sisällä, ja entä Maritus?", kysyin henkästuneenä. "Minttu on ulkona, ja Maritus sisällä", nainen vastasi. Lähdin kävelemään kphti tarhoja. Astuin ulos, ulkona satoi lunta meilkein yhtä paljon kuin syksyllä vettä. Minttu kahlasi lumessa. Minttu yritti rämpiä lumessa luokseni. "Moikka!", sanoin suomenhevos varsalle. Otin Riimunnarun roikkumasta koukusta ja otin Mintun kiinni. Talutin Mintun sisälle ja vein sen karsinaan. Minttu oli aivan innoissaan. "Mä käyn hakemaan sulle heiniä", sanoin, ja laitoin karsinan oven kiinni. Lähdin kävelemään kohti heinävarastoa. Otin syliini heinä kimpun ja lähdin kuljettamaan sitä Mintun karsinaan. Avasin karsinan oven ja heitin heinät Minttulle. Minttu hörähti ja alkoi syömään. Lähdin taas heinävarastolle ja hain Maritukselle heinät. Heitin heinät Maritukselle. Lähdin kotiin. Vaikka ulkona oli lunta aivan hirveästi.

//saanko sanoa Maritusta Tituksi? //

Vastaus:

65vr
Saat

Nimi: Aleksandra

26.01.2018 07:19
Luku1 ❤️ Talvipäivä, pakkas ilta

Aamulla lähdin kävelemään kohti moonlightia. Pakkadta ei ollut kuin -5°C astetta. Mutta varpaita kuitenkin palelti. Olin siis Johanna ruskeatukkainen vihreillä silmillä. Kun olin ajatellut ja rämpinyt hankessa, olin saapunut moonlightiin. Astuin tallin käytävään, näin heti ensimmäisenä tytön joka käveli hevosensa kanssa kohti karsinaa. Lähdin kohti ilmoitustaulua. "Tuolla päin on tallihuone", sanoin ja lähdin suunistamaan kohti tallihuonetta. Kun pääsin viimein tallihuoneen eteen, pitkä ja hento nainen tuli ulos. "Oletteko Katatu?", kysyin uteliaana naiselta. "Kyllä, ja sinä olit Johanna?", Katatu vastasi. "Maritusksen karsina on tuolla", Katatu osoitti. Lähdin kävelemään kohti karsinaa. Maritus olikin söpö! "hei höpöliini", sanoin Maritukselle. *Huomenna menen katsomaan Minttua*. Lähdin kävelemään ulko ovelle. "Hui! Nyt hän on - 16°C pakkasta hurrr", sanoin, ja lähdin juoksemaan kohti kotia.

Vastaus:

60vr + bonus 50vr

/Taisi jäädä vanha käyttäjänimi mieleen? XD

©2018 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com