Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kitty

Hoidokki: London Bridge is Falling

Taso: 2.

Varusteet:

Loki:
oranssi hoitosetti
oranssi heijastinriimu
oranssi riimun naru
meksikolaiset suitset
estesatula
oranssi estehuopa
letityskuminauhapussi

selvitys spray
porkkana herkkukeksipaketti
oranssi talliloimi
oranssi hikiloimi
oranssi kumitutti 2kpl
martingaali
juoksutusliina
hiihtoratsastusvaljaat
oranssit takajalansuojat
oranssit etujalansuojat
kylmäys kääreet

Rahat: 98vr

Vieraskirja  

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Viestisi tarkastetaan ennen julkaisua
Roskapostisuojaus: Paljonko on kuusi plus kaksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: kitty

20.01.2018 22:05
Tänään ehdin olla vain hetken tallissa. Lainaan juoksutus liinaa, menen juoksuttamaan Lokia kentälle. Loki odottaa tarhassa. Päässä sillä on oma oranssi riimu. Poni tulee vastaan portille hirnahtaen. Menen sisään laitumelle avattuani alalangan. Tarhassa on myös toinen hevonen pitäisi ollavarovainen että se ei pääse karkuun. Otan Lokin kiinni ja menemme kohti kenttää.kentällä on lunta koska siellä ei ole kukaan käynyt ratsastamassa. Juoksutuspiiskan avulla saan orin kulkemaan ympyrää.Sillä on paljon energiaa siksi annan sen juosta melkein heti. Ravi on nopeaa ja lumi lentelee sen jaloista. Heilautan piiskaa ja laukka nousee. Loki laukkaa muutama kierrosta ja vaihdamme sitten suuntaa. Toiseen kierrokseen ehdimme ottaa pari kertaa ravia ja laukkaa sitten pitikin viedä poni pois. Oli jo kiire, lähdin juosten tallilta ehtiäkseni bussiin. Cynthia tuli samaa matkaa kanssani, matkalla pysäkille puhuimme hevosista koko matkan.

Vastaus:

45vr

Nimi: kitty

20.01.2018 21:57
Loki hirnahti kovaäänisesti kun tulin sen luo. Hei poika tänään mennään estetunnille. Otin Lokin riimun narulla kiinni ja talutin talliin. Tallissa kävi vilske kun ratsastajat varustivat hevosiaan. Harjasin ponin ja laitoin satulan selkään.Nyt mennään! Liityimme jonon jatkoksi ja menimme maneesiin kaartoon. Nouskaa selkään! Käski Katatu ratsastuksenohjaajamme. Ratsastimme muutaman kierroksen käynnissä ja vaihdettiin suuntaa. Toiseen suuntaan keräsimme ohjat, teimme muutamia pysähdyksiä. Menimme ravissa puomien yli ja hyppäsimme estettä. Loki oli laiska ja jouduin antamaan sille paljon pohkeita. Se pudotti esteen kerran. Estettä nostettiin ja hyppäsimme. Aina hypyn jälkeen menimme jonon jatkoksi. Muut ratsastajat hyppäsivät myös todella hyvin. Tunnin jälkeen Loki oli selästä hikinen, harjasin sen hyväksi. Katatu näytti minulle lainavarusteet ja sain luvan lainata loimea, koska Lokilla ei ollut omaa vielä. Kampasin myös ponin harjan jotta se ei ole takkuinen. Kävin hakemassa porkkanan palan ja toin sen hoitohevoselleni. Lähdin tallilta illan lopussa.

Vastaus:

55vr

Nimi: kitty

14.01.2018 08:58
Menin tallille, Loki ei ollut karsinassaan! Missä se oli?Sitten tajusin, että se oli tarhassa. Otin riimun ja narun lähdin etsimään Lokia. Se kuulemma tulisi perässä talliin ilman narua, mutta en tiennyt seuraisikko se minua. Poni oli kauimmaisessa tarhassa. Laukkaradalta kuului ratsastuksenopettajan ohjeita, siellä oli laukkatunti menossa. Hei hei Loki sanoin ja laitoin riimun sen päähän. Loki katsoi minua tummilla silmillään, steppasi ja kantoi häntäänsä korkealla. avasin portin ja talutin ponin talliin. Ai niin! Muistin, että minun täytyisi käydä rakentamassa esteet! Juoksin kentälle ja tein kolme estettä. Ne oli matalia. Sitten juoksin takaisin talliin ja hoidin Lokin.Menimme kentälle ja Loki innostui nähdessään esteet! Kiipesin selkään ja ohjasin sen oikeaan kierrokseen. Hyppäsimme esteen yli. Alkukäynneissä poni ei ollut kesksittynyt kun hyppääminen oli mielessä. Tein pidätteitä, keskityin istuntaani ja ohjasin hyviä teitä esteillä. Loki ei pudottanut yhtään estettä. Tunnin lopulla kentälle tuli joku hoitaja ruskean hevosen kanssa. Hei olen Juppu. Minä olen Kitty. Menimme takaisin talliin kun olimme valmiita. Palautin Lokin tarhaan ja kävin katsomassa muita hevosia. Ajattelin toisen hoitohevosen ottamista. Sitten menin kotiin ja kotona tutkin moonlightin kotisivuja.

Vastaus:

60vr
Voisit käyttää enemmän kuvailua tarinoissasi ja kertoa hieman tarkemmin, mitä teet (esim. ratsastuksesta). :)

Nimi: kitty

14.01.2018 08:48
Tulin seuraaavana päivänä tallille, nyt minulla ei ollut kiire. Ostin eilen varusteita niin pääsen tänään kentälle ratsastamaan! meniin karsinaan satuloimaan Lokin. Kiinitin satulavyön kiinni satulaan, laitoin satulavyön kiinni. Asetin suitset päähän. Loki ei meinannut avata suutaan ja se nosti päänsä ylös. Komensin sitä lopulta sain suitset päähän. Menimme kentälle. Nousin selkään ja Loki lähti heti kävelemään. Kentällä oli puomeja jäänyt kun joku oli mennyt niitä.kävelimme ja ravasimme. Kokeilimme puomeja ravissa. Kerran Loki hyppäsi yhden puomin yli! Sitten otimme laukkaa ja menimme puomit.Loki oli energinen ja kiihdytti vauhtiaan puomeilla. pidätin sitä, mutta se ottikin yhden pitkän askeleen. Kuitenkin se päätti hidastaa vauhtia sopivaksi.Laukkasimme puomit monta kertaa molempiin suuntiin. Sitten ravasin ja menin käyntiä ennen lopettamista. Tallissa tuli Katatu ja kysyi minkälainen loki oli. Sanoin, ettö se on tosi ihana sellainen kuin olin toivonut. Kysyin katatulta voinko huomenna hypätä esteitä.Sain luvan ja vein Lokin iloisena karsinaan.Vein kaikki tavarat paikalleen ja puhuin Pörrille hetken. Seuraavaksi lähdin pois.

Vastaus:

50vr.
Muistathan käyttää aina lauseen alussa ja nimissä isoa alkukrjainta. :)

Nimi: kitty

14.01.2018 08:31
Tulin tallille kiirreellä. Juoksin sisään talliin ja vastaani tuli kaksi hoitajaa. Tervehdin molempia ja kerroin nimeni. Heidän nimensä olivat Nala ja Miisa. Missä on Lokin karsina? se on täällä, työtöt näyttivät missä. he näyttivät minulle vielä lainavarusteiden sijainnin. Sitten jäin kahden ponin kanssa. Avasin karsinan oven, ojensin Lokille heinätupon. Silitin sitä,laitoin riimun päähän ja laitoin sen kiinni kalteriin. Aloitin harjaamaan Lokin kellertävää turkkia.harjasin Lokin kiiltävän puhtaaksi. Irrotin sen ja laitoin ruoka astiaan ruokaa ohjeen mukaisesti. Menin vielä tutkimaan tallia ja tallipihaa ennen kotiin lähtemistä.

Vastaus:

20vr + ensimmäisen tarinan bonus 50vr.

©2018 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com