Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tallista

Virtualinen Moonlightin talli sijaitsee maalla, metsien keskellä kaukana kaikesta. Metsät, pellot, niityt, lähes tallin lähellä ovat tallin omia ja/tai tallimme yksityiskäytössä.


Tilat ja Ympäristö

Tallirakennus: Kotoisa ja siisti talli, jossa on jokaiselle hevoselle oma tilava karsina. Tallin molemmissa päissä on satulahuoneet, ja toisesta pääsee myös tallihuoneeseen. Tallissa on hyvä lämmitys, joten siellä ei ole koskaan kylmä. Myös tuuletus on hyvä, niin että tallissa ei ole liian lämmin kesällä. Tallissa on myös kaksi varsomiskarsinaa.

Tallihuone: Tallihuone on kotoisa paikka satulahuoneen vieressä. Tallihuone on hoitajia varten: sinne voi jättää tavaransa, kokoontua ja esimerkiksi pitää evästaukoa, sillä tilasta löytyy mm. pöytä tuoleineen, pieni jääkaappi ja tiskiallas, mikro sekä kaapisto josta löytyy astioita. Hoitajien kaapit ovat tallihuoneessa. Tallihuoneesta löytää myös usein Katatun, hän on sielä sen varalle, jos tulee jotain kysyttävää, tai ihan mitä tahansa juttelun aihetta.

Satulahuone: Satulahuoneessa on paikat jokaisen hevosen varusteille, tilaa on varattu runsaasti hoitajien ostamille varusteille. Joitain tavaroita hoitajat voivat säilyttää myös omassa kaapissaan tallihuoneessa.

Maneesi: Maneesi on hyvin valaistu ja siellä on lämmitys sekä tuuletus. Toisessa päädyssä on siisti, isohko katsomo.

Kenttä ja iso kenttä: Hyvin valaistut ja aidatut kentät. Kenttien aidoissa on kouluratsastusradan kirjaimet. Iso kenttä on nimensä mukaisesti iso, se on suunnilleen kaksi kertaa niin iso kuin "normaali" ratsastuskenttä.

Aidaton kenttä: Kenttä, joka on tarkoitettu hevosille, jotka pelkäävät aitoja. Eli valaistu alue ihan niin kuin kenttä, mutta ilman aitoja.

Ravi-/Laukkarata: Ravi-/Laukkarata, jossa on katsomo vasemmassa reunassa. Valaistu ja aidattu. Ulkorata on hiekkaa, sisärata ruohoa.

Karsinat: Karsinoissa on automaattiset vesikupit ja suuret ruoka-astiat, jotka ovat kiinni karsinan seinässä tai kaltereissa. Ruoka-astiat on helppo tyhjentää ja pestä. Jokaisessa karsinassa on myös nuolukivi. Karsinoissa on liukuovet ja kalterit.

Maastot: Moonlightissa on mahtavat maastomahdollisuudet on niin metsiä, peltoja, lampia, niittyjä yms. Pelloilla saa ratsastaa ympäri vuoden ja osan ympärillä on hiekkatie ratsastamista varten. Maastossa on pieniä ja matalia lampia, joiden läpi voi vaikka laukata. Noin parin kilometrin päässä tallista on järvi, joka on tallin yksityisläytössä.

Maastoesterata: Itse rakennuttu esterata maastossa, jossa esteet pääsee myös ohittamaan. Esteet ovat 10-130cm korkeita.

Pyöröaitaus: Pyöreä, aidattu alue, jossa hiekkapohja. Voi käyttää ratsastukseen tai vaikka tarhana.
 

 


©saippua.kuvat.fi


©saippua.kuvat.fi


©saippua.kuvat.fi


©saippua.kuvat.fi

 Ravirata
©saippua.kuvat.fi


©saippua.kuvat.fi

 
Polku, josta pääsee uimaan. Kauempana on pitkälti hiekkarantaa

 
Metsäpolkuja harjulla

 


 Kahlauspaikka

©2017 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com