Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tallista
Virtuaalinen Moonlightin talli sijaitsee maalla, metsien keskellä kaukana kaikesta. Lähes kaikki metsät, pellot ja niityt tallin lähellä ovat tallin omia ja/tai tallimme käytössä.


Tilat ja Ympäristö

Tallirakennus: Kotoisa ja siisti talli, jossa on jokaiselle hevoselle oma tilava karsina. Tallin molemmissa päissä on satulahuoneet, ja toisesta pääsee myös tallihuoneeseen. Tallissa on hyvä lämmitys, joten siellä ei ole koskaan kylmä. Myös tuuletus on hyvä, niin että tallissa ei ole liian lämmin kesällä. Tallissa on myös kaksi varsomiskarsinaa.

Tallihuone: Tallihuone on kotoisa paikka satulahuoneen vieressä. Tallihuone on hoitajia varten: sinne voi jättää tavaransa, kokoontua ja esimerkiksi pitää evästaukoa, sillä tilasta löytyy mm. pöytä tuoleineen, pieni jääkaappi ja tiskiallas, mikro sekä kaapisto josta löytyy astioita. Hoitajien kaapit ovat tallihuoneessa. Tallihuoneesta löytää myös usein Katatun, hän on siellä sen varalle, jos tulee jotain kysyttävää, tai ihan mitä tahansa juttelun aihetta.

Satulahuone: Satulahuoneessa on paikat jokaisen hevosen varusteille, tilaa on varattu runsaasti hoitajien ostamille varusteille. Joitain tavaroita hoitajat voivat säilyttää myös omassa kaapissaan tallihuoneessa.

Karsinat: Karsinoissa on automaattiset vesikupit ja suuret ruoka-astiat, jotka ovat kiinni karsinan seinässä tai kaltereissa. Ruoka-astiat on helppo tyhjentää ja pestä. Jokaisessa karsinassa on myös nuolukivi. Karsinoissa on liukuovet ja kalterit.

Maneesi: Maneesi on valaistu ja siellä on lämmitys ja tuuletus. Maneesi on tallin yhteydessä. Tallinpuoleisessa päädyssä on siisti katsomo.

Kenttä: Valaistu, aidattu ratsastuskenttä. Aidassa on kouluratsastusradan kirjaimet.

Aidaton kenttä: Kenttä, joka on tarkoitettu hevosille, jotka pelkäävät aitoja. Eli valaistu alue ihan niin kuin kenttä, mutta ilman aitoja.   

Ravi-/laukkarata: Ravi-/laukkarata, jossa on katsomo vasemmassa reunassa. Valaistu ja aidattu. Ulkorata on hiekkaa (ravi), sisärata ruohoa (laukka). Sisäradan toisesta reunasta löytyy lisaksi estelaukkaa varten olevat esteet.

Pyöröaitaus: Pyöreä, aidattu alue, jossa hiekkapohja. Voi käyttää ratsastukseen tai vaikka tarhana.

Maastot: Moonlightissa on mahtavat maastomahdollisuudet. Tallin välittömässä läheisyydessä on peltoja ja tallialueen oikealta laidalta pääsee metsään. Samalta suunnalta löytyy myös maastoesterata. Ympäristössä on niin metsiä, peltoja, lampia, niittyjä yms. Pelloilla saa ratsastaa ympäri vuoden ja tallia lähimpänä olevan pellon ympärillä on hiekkatie ratsastamista ja ajamista varten.  Noin parin kilometrin päässä tallista on järvi, joka on tallin käytössä.

Maastoesterata: Itse rakennettu esterata maastossa, jossa esteet pääsee halutessaan  ohittamaan. Esteet ovat 10-110cm korkeita. Radalta löytyy lisäksi pieni ja matala vesinotko.

 
                                                                                                     ©saippua.kuvat.fi

 
©saippua.kuvat.fi                                                                           ©saippua.kuvat.fi Näkymä tallin takaa

 
©saippua.kuvat.fi Maastoesteradan alkupää + tarha                ©saippua.kuvat.fi Ravirata

 
©saippua.kuvat.fi                                                                           Lampi, kauempana on pitkälti hiekkarantaa

 
Metsäpolkuja harjulla                                               Maastoesterataa/maastotietä kauempana tallista.  

                                                                                         Vesinotko maastoesteradan varrella

©2020 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com