Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Neela

Taso: 2.

Hoidokit: Ghostgaze, Javana II ja Petit Amulet

 18.1.2018  22.1.2018

Varusteet:
Turvakypärä musta

Ghostgaze:
- hoitosetti, keltainen
- Hevosshampoo
Naruriimu sininen
Turparemmittömätsuitset, musta
Yleissatula, musta​
Yleissatulahuopa, ruskea
värinenriimunaru keltainen
Nahkariimu musta
Satulasaippua
Jumbosieni pinkki
juoksutusliina keltainen

Java:
Hoitosetti punainen
riimu violetti
-Yleissatula musta

-yleissatulahuopa pinkki 
-turparemmittömät suitset mustat
-Moonlight loimi tumman sininen 
- satulasaippua

Amulet:
kaulanaru oranssi
hoitosetti keltainen
heijastinriimu vihreä 

Rahat: 568vr

Vieraskirja  

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Viestisi tarkastetaan ennen julkaisua
Roskapostisuojaus: Paljonko on yksi plus kahdeksan?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Neela

21.01.2018 15:17
Kauhu kartano

Tulin Iitun ja Nalan kanssa tallille niin kuulu ääni haa huhuu! Mikä se oli? Varmaankin tuo kauhu kartano. Aa niin se. Hyvä Iitu. Se säikyttää minut ainakin! Pitäisikö joskus käydä sielä? Ei ei ei eei! Nala sanoi. En niin koskaan uskaltaisi. Olen samaa mieltä Nalan kanssa Iitu totesi! Noo pitäisi kuitenkin hoitaa hepat. Juupa juuppista! Haa huu hee hoo! Iitu sanoi ärsyttävää kun piti rakentaa joku kauhu kartano! Kun oli toinen päivä niin Nala sanoi. Ehkä sittenkin voitaisiin käydä sielä kauhu kartanossa. Vaikkaa! Sitten vaan menoks. Huu huhaa hahhahhaa! En uskalla Iitu sanoi päättäväisenä! Mennään nyt Nala rohkaisi! Siellä oli luuranko joka sanoi! Varokaa tai muuten teidät haudataan! Iitu sanoi äääk iik apuaa!! Me kaikki laitettiin silmät kiinni! Yhtäkkiä joku kosketti heitä! Me lyötiin sitä tyyppiä joka kosketti! Iitu sanoi että nyt minä lähden! Kaikki juoksivat ulos. No huhhuh! En kyllä enää koskaan mee tuohon kartanoon! Pian tyyliin joku irrottaa hiukseni! Iitu älä ajattele liikoja. Sitten sanoin Iitulle ja Nalalle. Mitäs jos mentäisiin kartanoon taskulampulla ja kuvataan puhelimella? Joo ehkä Iitu sanoi. Kun mentiin niin kaikki kiljaisi mikä tuo olii! Joku olio? Tutkitaan se Iitu totesi rohkeana! Taas kaikki karmivat jutut tuli eteensä mutta jatkoivat matkaa rohkeasti! Yhtäkkiä joku huusi. Hyää auttakaa! Mikä sekin oli Nala sanoi? Se olen minä Iituu! Haa Iitu on pulassa!! Se vietiin arkkuun mutta minä ja Nala estettiin ja pelastettiin Iitu! Kiitos ja nyt häivytään täältä ennenkö kaikki joudutaan pulaan! Kun oltiin taas tallilla niin unohdettiin kauhu kartano ja vietettiin hyvää elämää! Loppu.

Vastaus:

100vr
Saat Haunted House -merkin :)

Nimi: Neela

20.01.2018 13:22
Jatkoa...

Aamulla kun herättiin ja sitten mentiin tallille. Mitä missä Java tai Kusti on? Amulet oli paikalla mutta Amulet näitkö että mihin he lähtivät? Ii ha haa!
Kun he löydettiin niin menimme sinne maastoon. Tintti mitä sinä mietit kun näytät niin totiselta? En tiedä. Pystytetään tähän teltta. Joo joo joo joo. Kun menimme sisään niin aloimme kuvitella mielikuvitusmaailmaa. Siellä oli iso linna ja se oli talli. Mentiin ratsastamaan! Nala meni hannoveri Domilla. Minä menin vuonohevos Nallella. Iitu meni ponilla Pinokkiolla. Tintti meni irlannincopilla Venlalla. Alma meni ponilla Nopalla. Hohoo! Hypätään esteitä.
Sitten tutustuttiin hevosiin! Yksi sarvinen jonka nimi on Fiona. Lensin Veran kyydissä joka oli pegasos. Täällähän on kivaa! Istutetaan kukkia! Alma tiedätkö mitä kaikkea täällä voikaan tehdä? Noo vaikka lentää kärryillä Veeralla. Nala sanoi että minä ratsastan Fiona yksi sarvisella! Jee! Kun kaikki nukahti telttaan ja mielikuvitukset oli ohi niin kaikillle hyvää yötä. Loppu

Vastaus:

90vr

Nimi: Neela

19.01.2018 19:15
Kun heräsin aamulla niin ihmettelin että mitä kamalaa unta näinkään! Ruokin Javan Amuletin ja Kustin. Halusin lähteä maastoon mutta oli nuha. Kun parannuin niin kysyin Iitulta että voisiko hän lähteä mukaan? Kyllä. Kutsutaan muita ja ne jää yöksi ja lähdemme retkelle mitä sanot Iitu? Vaikka. Kutsumme Iitu Nalan Tintin ja Alma. Joo. Kun kutsut oli valmiita niin laitettiin ne postiin. Kun oli yökylä päivä niin mentiin tallille päin. Maasto retki oli jälleen huomenna ja mentiin nyt yö puulle ja nukahdettiin. Kuului outoja ääaniä yöllä ja kaikki yhtä aikaa kiljaisi! Äääk!!! Mikä hätänä? Kuuluu rapinaa ja narinaa! Voi hyvää tavaton. Kello oli jo pian 0,00 ja ei pystytty nukahtamaan! Kun oli aamu niin jatkuu...

Nimi: Neela

18.01.2018 14:29
Unohdin sanoa että tarinan nimi oli Kova pakkanen

Nimi: Neela

18.01.2018 14:28
Tulin tallille ja oli -10 astetta pakkasta! Mutta meillä oli toppa vaatteet. Laitoi talvi loimet hevosilleni ja ruokin ne. Päätin mennä ratsastamaan Javalla. Ihanassa lumihangessa oli mukava mennä! Kysyin Iitulta että lähtisikö kanssani pellolle hevosella ja niinkun pulkka perään? Kyllä tästä voisi lähteä.
Mä meen Kustilla entä sää? Mä meen Bolella. Okei. Laitetaa hevosille valjaat ja pulkka perään ja menoks! Kun oltiin pellolla niin... Kusti ja Bolela lähti täyttä laukkaa! Seeis pysähtykää! Kun minä ja Iitu saatiin hepat kiinni niin hypättiin pulkan kyytiin ja sitten sai vasta lähteä täyttä läukkaa elikkä vaa jiihaaaa! Kun lähettiin täyttä laukkaa niin Kusti alkoi pukitella! Jaaha tipuin pulkasta! Sitten lähdettiin tallille päin ja samassa tapasin jonkun oudon tytön? Ai heei olen Neela ja kuka sinä olet? Nala hauska tutustua. Pakkanen nousi jo -12 asteeseen! Niinpä pitää laittaa enemmän vaatetta päälle
minulla ei ole niin lähden tästä ostoksille hei hei Nalaa heippaa nähdään toisten. Iituu huomenna luvattiin -16 astetta pakkasta! Huu kuinka kamalaa!
Aijon rakentaa lumi hevosen pihaan jos osaan. Iitu autatko? Mielelläni. Kun lumi hevonen oli valmis niin lähdettiin Iitun kanssa syömään. Haluaisikohan Nala tulla mukaan? Iitu vastasi kysyn häneltä. Nala oli vastannut että hän tulee klo 18,00 hienoa että hän tulee kanssamme syömään!
Illalla kun mentiin nukkumaan niin näin unta että oli -65 astetta pakkasta! Kun heräsi niin ajattelin että onneksi se ei ole totta! Ja lopulta päivä meni hyvin ja loppu hyvin! Loppu.

Vastaus:

110vr
Saat Talvifiilistelijä-merkin! :)

Nimi: Iitu

07.01.2018 11:59
Hei! Huomautan tässä ystävällisesti, että kun käytät minua tarinoissasi, minun pitäisi mennä omilla poneillani/hevosillani (hoitsuillani). Hoitsujani ovat Ava, Cara/Cani (vain ajoon), Lily, Kelly ja Bolela. Kiitos! (Anteeksi, että laitan Neelan omaan kaappiin tämän, mutta kun ajattelin, että viesti menisi täällä paremmin perille (:)

Vastaus:

Niinhän se on, mutta hyvin satunnaisesti hoitotarinassa voi mennä, en siitä sakota kovin pahasti (toki tarinasta saatavassa rahasumassa näkyy). Se olisi toki eri asia, jos Neela olisi kirjoittanut sinun ratsastavan vaikka jonkun toisen hoidokilla (esim. Maisan hoidokilla). Satunnaisesti on siis luvallista jos esim. Neela kirjoittaa, että joku on ratsastanut hänen (Neelan) omilla hoidokeilla. Tarinat ovat kuitenkin fiktiivisiä. ;)

Nimi: Neela

02.01.2018 11:15
Kun oli kesä ja avasin tallin oven niin tuli ihanan viilentävä olo. Pyysin Iitulta että hän voisi mennä tänään minun kanssa maastoretkelle. Iituu haluatko lähtee kanssani maastoretkelle? Voin mä tulla mutta mihin aikaan? Käykö klo,11,00? Juu. Mutta mä lähen neljältä kuiteski tonne valmennukseen. Okei. Noo pianhan sitä mennään millä hevosella sä meet? Voinmä mennä Kustilla. Mä testaan Amulettiä. Joo. Harjataan varustetaan ja otetaan retki eväät mukaan! Kun kello oli 11 niin minä ja Iitu lähdettiin suoraan laukkaa kohti maastoa! Haa täällä on ihanan viileä! Laitan kolistakin etteivät hyttyset pistä! Minä myös! Noniin ollaan perillä otetaan eväät esiin! Iitu otti sämpylän ja vesi pullon keksiä Kustille porkkanaa ja vielä banaania. Minä otin nakkia leipää pillimehun ja Amuletille omenaa. Kun tultiin koti tallille niin Iitu lähti valmennukseen ja minä kotiin. Loppu!

Vastaus:

50vr
Olisit voinut kertoa vielä pidemmin maastoretkestä. :)

Nimi: Neela

01.01.2018 14:40
Oli aamu ja tulin tallille. Jee tänään on 1,6-2018! Tänään lupasin mennä Iitun kanssa retkelle ja meillä on teltta missä nukkua. Jännittävää! Me -lähdetään huomenna en malta odottaa! Pitäisi pakata jo ehkä vähän? Minähän menen ratsastamaan uudella hevosellani Javalla. Mene sinä Iitu -vaikka Kustilla? Okei. Hyvä harjataan Java ja Kusti ensin. Kun he olivat varustaneet ja harjannueet niin he taluttivat hepat kentälle. Harjoitellaan -
Kisoja! Mitä ihmeen kisoja? Huomennahan me lähdetään sinne retkelle? Iitu. Mitä? Ne kisat on este kisa. Aa siis ne nyt muistan. Mutta sanotko ne luokat? Joo. Ne ovat? 20-30cm 40-50cm 70-75cm. Ookei. Noo aijotko osallistua? Minä päivänä? 2,7-2018 Iitu. Menen varmaan Kustilla20-30cm. Minä menen Javalla 40-50cm. Jep. No harjotellaan. Kun he taluttivat Kustin ja Javan niin he lähtivät syömään. Haa! Mitä nyt Iitu? Kello on 20,00. Pian mennään nukkumaan ja sitä odottaa huominen hyvä päivä! Niinpä Iitu. Kun he menivät nukkumaan niin yö meni nopeasti! Aamulla kun söin aamu-
palaa niin Iitu kiljaisi? Tänään on se päivääää! Mutta me lähdetään klo,13,30. Tiedän mutta kuitenkin! Hei Iitu ehdimme treenata vähän kisoja! Jep. Noo lähdetään. Kun kello oli 12,30 niin alko iso kiljunta! Huuhaa jeee jippii! Kun he lähtivät varustamaan hevosia niin oli kova onnenhetki. Iitu oli -
innoissaan kun hän istahti Kustin satulaan! Nyt mennään! Ne laukkasivat hyvään alueeseen ja pystyttivät teltan. Kun oli iltapäivä niin he päättivät levähtää hieman. Kun he menivät telttaan nukkumaan niin Iitu sanoi. Ei nukuta! Noo yritetään nukkua nyt. Kun kello oli yöllä kolme niin Iitu heräsi!
Ja tuli teltasta varovasti ulos. Minua pelottaa! Iitu meni äkkiä takaisin teltaan nukkumaan. Aamulla muistettiin että meidän eväät jäivät kotiin! Minä sanoin Iitulle että minä haen äkkiä ne Javalla. Okei. Yhtäkkiä minä ja Java oltiin vähän matkan päässä niin! Kuului ääniä! Java säikähti ja tipuin selästä Java lähti karkuun! Iitu ihmetteli että missä ne oikein viipyy? Yhtäkkiä Iitulle soitti joku? Iitu no tarvitsen apua kuului outoja ääniä Java säikähti ja tipuin ja Java lähti karkuun! Voi ei tulen heti apuun Kustilla moikkaa! Hopi hop Kusti on hätätilanne! Sitten Iitu löysi minut ja pakkasimme teltat ja kaikki ja lähdettiin kohti tallia. Kun oltiin tallilla niin me itkettiin! Missä Java oooonn? Prrr. Mikä se oli? Entiiä? Haa! Jaavaaa! Löysinpässinut lupaathan ettet karkaa enhän koskaan! Kun oli taas nukkumaan meno aika niin Iitu sanoi. Pian han on kisat! Eihännyt vielä. Kun oli mennyt monta päivää niin oli kisa-päivä! Jännittävää! Harmi että maasto retki meni vähän pieleen. Niin toivottavasti kisa päivämme ei mene pieleen! Niinpää. Ja ensimmäisenä on
20-30cm luokka! Pian on Kustin vuoro! Ja kolmantena tulee Iitu ja Kustii! Jee hyyvää! Upea suoritus ajalla 30sekunttia! Ja virheetön suoritus he siirtyvät johtoon jee! Nyt on 40-50cm luokka! Jaa viimeisenä tulee Neela ja Javaa! Jee tee parhaasi! Upea suoritus ajalla 32 ja virheetön suoritus! Jaa 20-30cm luokan voittaja on Alisa jaa Nallee! Kakkosena on Iitu jaa Kustii! Jeee! Sitten 40-50cm luokan voittaja on Tytti jaa Blossom! Kakkosena on Kiira ja Pinokkio! Kolmantena on Neelaa ja Kustii! Jeee! Olipas hyvä kisa päivä! Loppu.

Vastaus:

Hyvä tarina. :)
Saat 120vr

Nimi: Neela

01.01.2018 11:31
Kun tipuin niin olin vähän outo? Menin tallille ja kysyin Iitulta että missä Kusti on? Iitu vastasi että se on karsinassa koska löysin sen! Suuret kiitokset Iitu! Mutta en tiedä mitä tekisin mutta tuntuu oudolta? Iitu kysyi oletko edes kunnossa jos tipuit? Oooolen! Olen vielä järkyttynyt siitä luurangon jalasta!!! Noo mitä aijot tehdä?? Ehkä mennä puhumaan Jolandalle kiitos Iitu kun olit kanssani. Kun olin Jolandan luona niin menin katsomaan sitä luurangon jalkaa! Jännittävä olla yksiiin!!! Haaa? Luurangon jalka on kadonnut!!!! Oli yö jäin nukkumaan pimeään metsään. Kuulin että täällä liikkuu joku!! Menin Kustin luo hän nukkui koska oli yö. Kusti heräs ja lähdin metsään Kustin kanssa ratsastaen!!! Huhuu hohuuuuhhhuhhhuuu!! Aamulla en tiedä missä ollaan? Löysin lopulta tallille. Loppu!

Vastaus:

25vr
Yksikin huutomerkki riittää lauseen perään, ei tarvitse laittaa useampaa. ;)
Voisit kuvailla tapahtumia hieman tarkemmin; esim. miten hevonen käyttäytyi, mitä kuulit tai tunsit ym.

Nimi: Neela

31.12.2017 14:52
Unohdin sanoa että edellinen tarina jatkuu myöhemmin.

Nimi: Neela

31.12.2017 14:45
Olin tulossa tallille ja oli kamala olo. Mitä ihmettä kenen hammas? Olin menossa ratsastamaan Kustilla ja näin jotain kiiltävää! Se oli joku kimalle. Olin vaan tallilla jossa ei ollut ketään! Menin metsään ja löysin luurangon jalan! Säikähdin niin paljon että pyörryin!!! Oli ilta ja ruokin Kustin ja kerroin Iitulle mitä tapahtui. Menin nukkumaan ja näin painajaisia! Aamulla oli kiva tulla tallille. Lähdin heti ratsastaan Kustilla. Hyppäsin esteitä ja tipuin selästä! Mutta mitä tapahtui?

Nimi: Neela

30.12.2017 16:34
Voitko lisätä äskeisestä tarinasta saamani rahat :D

Vastaus:

Lisätty.
Rahojen lisäämiseen menee aina noin kymmenisen minuuttia kun pitää ehtiä lukemaan tarina + tallentamaan rahojen lisäämisen jälkeen muutokset. ;)

Nimi: Neela

30.12.2017 16:14
Olin tallilla Kustin kanssa ja harjasin sen. Ruokin sen laitoin 1desi kauraa ja 2 desiä kivennäistä ja heinää. Mutta sitte Kusti oli karsinassa ja kaatoi -
vedet ja hörisi koko ajan miksihän Kusti teki niin? Hän oli varmaan kiukkuinen kun hän ei saanut porkkanaa. Kusti pääsi laitumelle ja oli niin kauniin näköinen! Sitten isosiskoni Jolanda tuli tallille siliteltiin hevosia. Kun laitoin Kustin karsinaan niin lähdin kotiin ja nukahdin. Seuraavana aamuna kun tulin tallille ruokkimaan Kustia niin hän oli poissa! Lähdin etsimään Kustia niin yhtäkkiä kuului hirnahdus! Siinä juuri Kusti oli takanani mitä sinä täällä teet? Vein Kustin karsinaan ja ruokin sen. Onneksi löysin heti sinut! Miksihän karkasit? Yhtä äkkiä muistin että olin unohtanut laittaa karsinan lukkoon
koska nukutti niin paljon että piti päästä heti kotiin! Mietin vähän että minun pitäisi nyt harjata Kusti. Sitten soitin Jolandalle. Mutta hän ei vastannut! Oli päivä jo kulunut ja silitin ilta silitykset Kustille ja lähdin kotiin.

Vastaus:

50vr + bonus 50vr

©2018 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com