Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Marzima

Taso: 2.

 9.1.2018

Hoidokit: Kunové ja Regina

Varusteet:
Kokoratsastushousut punaiset
Turvakypärä

Kunové:
Hoitosetti sininen

Yleissatula
Yleishuopa
Turparemmittömät suitset

Regina:
Näyttelysuitset pinkki

Nylonriimu punainen 
Herkkukeksipaketti omena 
Hoitosetti pinkki

Rahat: 150vr, lahjakortti

Vieraskirja  

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Viestisi tarkastetaan ennen julkaisua
Roskapostisuojaus: Paljonko on kolme plus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Marzima

14.01.2018 20:31
Öö...Saanko tallikaveri merkin?

Vastaus:

Joo! Anteeksi, mun piti se jo lisätä, mutta kiireessä unohdin. -_-

Nimi: Marzima

09.01.2018 16:20
Ystäviä ja maastoa 2/2


"Ottakaa!" Maisa huusi. "Hyvä et tulit!" huudahdin. Näytin miettiväiseltä. "Voitteko näyttää maastot?" kysyin. Molemmat nyökkäsi. Olin jäykkänä. "Tulkaa!" Tintti huusi. Maisa esitteli hevostaan, mutta en tiennyt nimeä. "Ootte liian hitaita!" Tintti huusi edestä. Kun olimme puoli tuntia maastossa, Maisa sanoi: "Mulla on nälkä". "Mulla on eväitä. Tintti tuli hevosen selästä alas, ja otti reppunsa selästä. Maisa otti leipää, mehua ja banaanin. Minä otin omenan leivän ja mehua. Tintti otti 2 omenaa ja vettä. "Jos tääl on hiirii?" kysyin. "Pelkäätsä niitä?" Maisa kysyi. Nyökkäsin. Lähdimme kotiin, ja kaikilla oli hauskaa. Loppu ja lyhyt


Vastaus:

100vr
Et tällä tosiaan vielä saa Seikkailija-merkkiä. ;)

Nimi: Marzima

05.01.2018 15:54
Taas unohtu kertoa:3 Tavottelen seikkailia-merkkiä

Nimi: Marzima

05.01.2018 15:51
Ystäviä ja maastoa 1/2


"Herätys, kulta", äiti sanoi. "Mi-mitä?" sanoin. Halusin vielä nukkua. "Pitääks sun lähtee töihin?" kysyin. Äiti nyökkäsi. Sain evääksi juustoleivän, mansikoita, ja vettä. Kävin syömässä, pesin hampaat, aloin pukemaan. Puettuani, menin tallin nettisivuille. "Uu, uusia hoitajia!" hihkaisin. Menin tallille. "Hello!" huusin mennessäni tallihuoneeseen. "Moi taas!" Tintti huusi. "Hei!" Maisa huusi. "Mennääks maastoo Maisa?" kysyin. "Joo!" Maisa huudahti. "Voinks mäki tulla?" Tintti kysyi. "Voit!" huusin Maisan kanssa samaan aikaan. "Meen Kunol!" huusin, ja menin varustamaan hänet. Harjasin Kunoven, ja Katatu käveli ohi. "Hei Marzima!". Heilutin kättä. "Mä meen maastoon Maisan ja Tintin kaa!" sanoin. "Okei", Katatu sanoi. "Missä Maisa on?" kysyin Tintiltä. "En tiiä, ootetaa Maisaa", Tintti sanoi. Jatkuu

Nimi: Marzima

04.01.2018 13:39
Kavereita tallilla 2/2

"Mistä me nauretaan?" Ilona kysyi kikattaen. "En tiiä?" sanoin, ja purskahdin hekotukseen. Talutin Kunon maneesiin. "Ai, mä aattelin tulla tänne?" kuulin tutun äänen. "Moi Iitu!, ja tottakai sä voit tulla!" huusin Iitulle. Iitu ratsasti Kellyllä. "Siis milloin liityit tänne?" Iitu kysyi. "Öö...jotaa 29?" vastasin. "Kai?". "Ok", Iitu sanoi. Iitu nosti ravin. "Kokeile säkii ravii!" Iitu kannusti. "En oikee uskalla", sanoin ujosti. "Kokeile!" Iitu kannusti. "Ravi, Kunove!" huusin. Kunove lähti raviin. Yritin vain nauttia, ja olla rentona. Puolentunnin ratsastuksen jälkeen, otin varusteet Kunolta, ja harjasin sen. "Mennääks tallihuoneeseen?" Iitu kysyi. "Okei!" vastasin. Kävelin Iitun kanssa tallihuoneeseen. "Missä Katatu on?" kysyin Iitun kanssa samaan aikaan. "Kai se on tekemäs tallihommii?" Tintti sanoi. "Moi! Tintti, Lara, Ilona, Miisa, Maisa ja Pörri!" moikkasin. "Moi!" Lara vastasi. Lopulta kaikki vastasivat. Avasin eväs rasiani. "Makaroonilaatikkoa, omena ja mehua!" sanoin iloisena. "Sait hyvät ruuat!" Miisa sanoi. "Muute missä on astiat?" kysyin. "Täällä!" Maisa näytti. "Kiitti!" sanoin Maisalle. Kun olimme syönneet, kysyin Pörriltä: "Onks sun hoitsu Bonny, jos on, nii se on söpö ja nätti". "On", Pörri vastasi. "Moikka!" huusin, ja lähdin.


Saako tällä tarinal tallikaveri-merkin?

Vastaus:

80vr
Edellytän tarkempaa tutustumista vähintään kahteen henkilöön, eli et saa merkkiä aivan vielä

Nimi: Marzima

04.01.2018 10:09
//Muute tavoittelen tallikaveri merkkkä

Nimi: Marzima

04.01.2018 10:01
Kavereita tallilla 1/2

Oli tammikuun 3 päivä.Olin tallihuoneessa, instagramin pauloissa. Olin ottanut Kunovesta, ja Reginasta kuvan."Kunovella on 5 likee, ja Regilal 10!" sanoin Ilonalle. Ilona vaan nyökkäsi. "Sorry, mut oon ehkä liian innoissani Reginast", sanoin Ilonalle. Menin viemään Reginan tarhaan. "Muute Ilona!" huusin Ilonalle. "Oot kyl aika kiva". Ilona hymyili minulle. Ajattelin saada kavereita täällä. "No, mut meen ratsastaa Kunoven", sanoin lopulta. "Kunove vaikuttaa aika ilkeälle", Ilona sanoi. Hän oli tullut katsomaan minua ja Kunoa. "Sehän on aika kiukku", sanoin harjatessani. Sitten aloimme nauramaan, ja ei edes tiedetty mistä nauramme. Jatkuu

Nimi: Marzima

02.01.2018 13:47
Kunoven selässä 3/3

Istuin jännittyneenä satulassa. "Ravi!" Katatu huusi. Kunove ei lähtenyt liikkeelle. "No, jospa kokeilisit käyntiä yksin?" Katatu sanoi. Nielaisin. Huokaisin syvään. "Okei, voin mä", sanoin. Katatu irrotti narun Kunon suitsista. Katatu oli lähelläni, etten putoaisi. "Komenna sitä, jos se ei tottele!" Katatu sanoi tiukasti. En ollut ennen kuullu Katatun olevan tiukka. "Älä pukittele", sanoin. "Sitä pitää komentaa!" Katatu huusi. "Näytä sille kuka on pomo!". "Kuno, ei, ei!" huusin tosi kovaa. "Hienoa!" Katatu huudahti. Kunove oli loppujen lopuksi kiltisti. Riisuin varusteet Kunovelta, ja lähdin. LOPPU!

Vastaus:

60vr :)

Nimi: Marzima

02.01.2018 09:46
Kunoven selässä? 2/3


"Argg!" vihastuin, ja mielessäni nauroin. Pidättelin nauruani, valitteluni kuulosti tyhmältä. "Taluta Kunovea vähän aikaa!" Katatu huusi, kun saavuin maneesiin. Yritin olla ääntelemättä, jotta olisin hyvä. Totuin Kunon kävelettämiseen. "Milloin menen selkään?" kysyin Katatulta. "Haluatko jo?" Katatu kysyi. "Joo!" huusin. Katatu auttoi minut selkään, olin aika lyhyt. Katatu talutti minua, koska Kunove oli villinä. "Hui!" päästin suustani. "Kyllä sinä tähän totut", Katatu sanoi hymyillen. Menin aluksi käyntiä, ja Katatu vielä talutti. Se tuntui hirveältä, Kunove halusi mennä vaan kovempaa. "No, joko siirryt raviin?" Katatu kysyi hymyillen. "Joo", nielaisin, en halunnut olla nössö. Jatkuu!!!

Nimi: Marzima

01.01.2018 15:41
Kunoven selässä? 1/3


Oli tammikuun 1 päivä. Pian olisin Kunoven selässä. Ja Kuno on vähän ilkeä, niin Katatu lupasi auttaa. Isäni toi minut tallille, koska olin ostanut minulle, ja hoitsulleni tavarota. Menin tallihuoneeseen, ja Katatu olikiin vastassa. "Hei, Marzima!" Katatu huudahti. "Hei!" moikkasin nopeasti. Laskin varusteet tallin käytävälle. Vein reppuni, ja katsoin puhelintani puoli tuntia. Sitten menin Kunon luo. "Moi! Tänään mä ratsastan sulla", sanoin. Harjasin Kunoven, ja varustin sen. Talutin Kunon maneesiin, se oli vaikeaa. Jatkuu!

Nimi: Marzima

30.12.2017 10:52
Tutustumista 2/2


Tulin seuraavana päivänä tallille. En nähnyt Katatua. Menin viemään reppuni. "Hei, olitko Marzima?" Katatu pelleili. Huokaisin syvään. "Moi!" sanoin. Katsoin puhelimeeni. Kello oli 9.35. Minun piti lähteä kolmelta. Menin Kunoven luo. "Heippa taas!". "Kunove?". Sydämeni tykytti, oliko Kunove kuollut? Pian kuulin tasaista hengitystä. "Kunove!". Sitten Kunove nousi, ja alkoi potkimaan. Aloin valittamaan. Kävin hakemassa riimut ja riimunnarun. Minulla kesti 5 minuuttia laittaa riimut. Lähdin viemään Kunovea tarhaan. Pysyin kaukana Kunovesta. Kun olin saannut Kunoven tarhaan, kävin viemässä riimut pois. "Olet liian ihana mulle", sanoin Kunovelle. Olin tarhan ulkopuolella, ja silitin Kunovea. Se näykki minua, totuin vähän siihen.Silittelyn jälkeen, menin syömään eväitä. Minulla oli omena, ruisleipä ja mehua. Olin juonnut mehun ja syönnyt omenan. Päätin antaa leivän Kunovelle.Kunove sieppasi leivän. Sormiini koski, ja meinasin liukastua. "Hei, miten täällä menee?" Katatu kysyi. "Hyvin, mutta Kunove puraisi sormista", sanoin. Pian minun piti lähteä. Ajattelin tulla estetunnille. Loppu!
Vastaus:

90vr + bonus 50vr.
Kirjoituksesi vaikuttaisi olevan sujuvaa, tosin välillä lauseita voisi yhdistellä pilkulla. :)

Nimi: Marzima

29.12.2017 12:54
Tutustumista 1/2Kävelin jäätynyttä hiekkatietä pitkin. Olin menossa tallille. En ollut ikinä käynnyt siellä. Olin rstsastanut muualla ennen. Minua jännitti. Jos nolaisin itseni. Pian saavuin tallille. Näin nuoren naisen, joka oli menossa talliin. Kävelin reipasta kävelyä, naisen luo. Kun nainen huomasi minut hän sanoi "Hei!". "Hei, olen Marzima", sanoin ujosti. "Älä ujostele, muuten minä olen Katatu!" nainen vastasi. Kurkistin talliin. "Tässä on tallimme", Katatu sanoi. "Kiva", sanoin. "Ja muuten täällä on tallihuone, laita sinne tavarasi!" Katatu lisäsi. Menin Katatun kanssa viemään reppuni. Siellä oli kolme tyttöä. "Menkääpäs ratsastamaan, hopi hopi!" Katatu hoputti leikkisästi. "Mene etsimään hoitsusi", Katatu sanoi. Menin yksin tallikäytää pitkin. "Kunove, Kunove, Kunove!" huudahdin etsiessäni hoitsuani
Avasin karsinan oven. Hevonen tuli luokseni, ja alkoi näykkimään. "Auts!" huusin. Kuulin tutun äänen nauravan. Se oli Katatu. "Mitä?" kusyin vähän vihaisena. "Otit kiukkuhepan", Katatu sanoi naura pidätellen. "Mutta karsinan ovessa lukee Kunove", sanoin hämmentyneenä. "Se, on Kunove!" Katatu huudahti. "Hän on kiukkuinen". "Voih", sanoin pettyneenä. "Mutta kun totut häneen se luottaa sinuun", Katatu sanoi. Ilmeeni kirkastui. Katatu kstsoi kelloon. "Sinun pitää varmaan lähteä?". "Joo, moi", sanoin. Otin tallihuoneesta Converse reppuni ja lähdin. JATKUU!!!

©2018 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com