Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Samira

Taso: 1.

Hoidokki: Speedy

Varusteet:

Speedy:
Hoitosetti harmaa

Rahat: 270vr

Vieraskirja  

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Viestisi tarkastetaan ennen julkaisua
Roskapostisuojaus: Paljonko on viisi plus seitsemän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Samira

19.11.2017 09:34
Kävelen tallille innoissani, sillä vähän aikaa sitten kysyin, että saisinko Roxanan toiseksi hoitohevoseksi, ja nyt minulla on kaksi hoidokkia! Roxanalla ja Speedyllä on aika samanlaiset luonteet, joten ajattelin selviytyväni kahdesta temppuilijasta, jos kerran selviydyin yhdestä. Saavuin tallipihaan, menin suoraan hakemaan Speedyn harjapakin. Olin päättänyt, että harmaa sopisi sille parhaiten, joten sen harjat ja harjapakki olivat tietysti harmaita. En ostanut sille vielä varusteita, joten en pääsisi ratsastamaan, mutta se ei ole tärkeintä. Otin harjapakista kaviokoukun, ja aloin puhdistamaan Speedyn kavioita. Kelim oli hyvin mutainen, joten sen kaviot näyttivät mutahirviöiltä. Putsasin kavion ulkopuolen kaviokoukun harjaksilla, ja nyt Speedy näytti melkein puhtaalta. Yksi asia vain unohtui: Sillä ei ollut loimea päällään, joten tietysti se piehtaroisi mudassa. No, onneksi Speedy ei ole kimo, vaikka vaalea senkin karvapeite on. Otin piikkisuan ja yritin parhaani mukaan puhdistaa Speedyn karvaa, mutta siihen silti jäi rusehtava läikkä.
JATKUU

Nimi: Samira

29.10.2017 11:12
Sori kun mua ei oo näkyny, on ollu vähän kiireitä.Kävelin tallille hoitamaan Speedyä. Suunnittelin olevani siellä kauan, sillä sää oli kaunis ja tallin ilmapiiri oli aina mukava. Ulkona kuului lintujen laulua, ja lumi oli tullut jo maahan. Onneksi otin kamerani mukaan! Kun vihdoin saavuin tallipihaan, menin heti tervehtimään ihanaa hoidokkiani. Speedy kerjäsi herkkuja, mutta en muistanut ottaa niitä mukaan. Speedyn harmaa karva kiilsi hienosti auringossa. Vasta silloin huomasin, että se oli napannut eväsleipäni käsistäni. Kotona Intiassa, josta tänne Suomeen kolmevuotiaana muutin, olin tottunut tuollaisiin isokokoisiin andalusialaisiin. Aloin rapsutella tätä ihanaa oria samalla kun se hamusi paitaani. En halunnut lähteä, mutta minun silti piti vielä tehdä muitakin asiota. Katsoin listaani johon kirjoitin kaikki asiat mitä tänään pitäisi tehdä.

-Vaihda Speedyn vedet
-Puhdista sen vesisaavi
-Käy kaupassa
Noh, ei tuossa niin paljon tehtävää ollut. En kyllä tajunnut miksi siinä luki 'käy kaupassa'... Lähdin Speedyn karsinasta sen vesisaavi mukanani. Hinkkasin sen puhtaaksi, mikä oli yllättävän vaikeaa. Veden vaihdossa onnistuin läikyttämään melkein koko saavin sisällön päälleni. Kun vihdoin onnistun, vein Speedylle taas vesisaavinsa takaisin. Laitoin kuulokkeet päähäni ja aloin kuunnella Hamiltonia ja siivoamaan sen karsinaa. En yleensä olisi ollut näin ahkera, mutta minulta oli jäänyt monta hoitokertaa välistä, ja halusin korvata sen. Minun työvauhdillani karsinan siivoukseen meni ainakin puoli tuntia, mutta sen jälkeen pääti vielä lisätä kuiviketta, sillä sitä oli mennyt paljon kottikärryihin. Sanoin heipat Speedylle ja lähdin kävelemään kotiini, olin tallilla noin viisi tuntia.

Vastaus:

60vr + bonus 50vr

©2018 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com