Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pörri

Taso: 3.

Hoidokit: Raksha, Bonny, Charlie ja Gilda

Astutukset:
Bonny-Klockas Ikaros

 Lokakuu 2017

Varusteet:

Bonny:
Hoitosetti sininen

Nahkariimu musta
Yksivärinen riimunnaru musta
häntäheijastin
Matkaratsastussatula

Matkaratsastussuitset

Rahat: -1840vr

Vieraskirja  1  2  >

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Viestisi tarkastetaan ennen julkaisua
Roskapostisuojaus: Paljonko on viisi plus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: pörri

12.12.2017 18:24
Tänään oli luminen -aamupäivä! klo oli 1.00 tajusin juuri että olen taas myöhässä aamutallin aikataulusta. Juoksin t- paita päälä tallilleni antamaan niille syötävää. Bonnylle annoin keksejä maussa minttu,vettä, kauraa jah 3 isoa porkkanaa. Rakshalle annoin heinää, vettä, kekseja maussa mittu jah 1 porkkanan. Gildalle annoin vettä, porkkanoita, omenan jah heinää. Iivarille annoin 2 isoa porkkanaa, vettä, keksejä maussa minttu ja heinää. Sitten lähdin kotiin mutta unohdin sulkea tallin oven..... 10min päästä menen tallille mitäh! Missä? ööm! häh! Bonny on karannut maastoon/ metsään voi ei minä lähden heti sen hepan perään, otin Iivarin jah lähdin etsimään Bonnya. 3 tunnin etsinnän jälkeen Bonny löyty omastah karsinastaan!!!!!!..... loppu sori jos näin lyhyt tuli!!! mitä mieltä itse olet tästä tarinasta Katatu??

Vastaus:

30vr
Ei se mitään, vaikka tuli lyhyt. ;) Ihan hyvää tarina, vaikka olisin toivonut tarkempaa kuvailua vaikkapa Bonnyn etsinnästä! ;D

Nimi: pörri

12.12.2017 18:09
Tänään heräsin klo 7.00 eikä minua enää väsyttänyt, puin päälleni jah menin tallilleni. Uuuh! onpa täällä kylmä mietin mielessäni jah laitoin kaikille hepoille loimet päälle. Minä laitoin Bonnylle ja sen varsalle Gildalle heinää/ ruohoa, vettä, kekseja maussa minttu jah piniä prkkanan paloja, laitoin samat ruuat muillekkin kuten Rakshalle jah Iivarille!!
Otin Bonnyn jah laitoin sille suitset jah kaikki muut varusteet, sen jälkeen lähdin hyppimään esteitä Bonnylla. Bonny hyppäsi 80cm esteen jah lähdimme maastoon kahdestaan. Kerkesimme puoliväliin matkaah jah miisa tulee meitä vastaan lusiferin kanssa!

- Hei Miisa! lähdetkö meidän mukaan maastoon??

- Ihan sama! noh juuh tulen mukaanne??

Lähdimme saman tien ja menimme käynnillä koko loppu matkan.

- Heippa Miisa!

- Heippa Pörri! nähdään ehkäpä vielä tänään!!

- juuh!!

sitten nousin Bonnyn selästä ja taulutin sen talliin koko loppu matkan.... Sitten otin Gildan ja laitoin sille riimun kun ajattelin sitä hieman juoksuttaah!!! 30min kuluttuah

-Noniin Gilda eiköhän tuo riitä tule tyttö vien sinut takaisin talliin!!

Otin vaihteeksi Rakshan jah Iivarin mukaani jah vein heidät ulko tarhaan 2 tunniksi.... Sitten vein heidätkin jo talliin. Illalla... Kun Tuli ilta nin menin tekemään iltatallin, iltatallin jälkeen käytin koiran ulkona, vein roskat, piirsin, puhdistin pupuni häkin, puhdistin akvaarion jah menin omaan huoneeseeni lukemaan kirjaah.. Kävin vielä myöhemmällä suihkussa ja syömässä iltapalan..... jah päätin ruveta nukkumaan kun kello on 00.00 on jo keskiyö no jaah minäpä rupean nytten nukkumaan ÖITÄH!!!!!!!!!!!!.............. LOPPU sori jos sinun mielestäsi tuli pitkä! mitä mieltä olet tästä tarinasta Katatu???

Vastaus:

60vr

Eihän tämä nyt ole kovin pitkä tarina :D

Voisit kertoa ratsastuksesta enemmän ja tarkemmin. ;)

Nimi: pörri

12.12.2017 17:47
Moi! Voisinko vaihtaa lahjakorttini 400 vr? Tämä siis tulisi vain poikkeukseksi, koska Miisallekin annoit "armoa"!

Vastaus:

Noo, tämän kerran ;)

Nimi: pörri

10.12.2017 19:59
Minä heräsin tänään klo 8.00 muttah huomasin tallin oven olevan auki!! pistin ulkovaatteet ylleni jah juoksin katsomaan kuka siellä on. Noh siellä Bonny on niin voimakas että hän on työntänyt sen auki. Olen huomannut kun Bonnylla on nälkä niin se aina työntää oven auki ihan itsestään!! non onhan se jonkun verran vahva... Päätin antaa Bonnylle ja muillekkin ravitsevan aamupalan! Sitten kun heidät ruokkinut niin menin takaisn kotiin nukkumaan!!!

sori, jos tuli mielestäsi liian lyhyt tarina!! mitä mieltäh olet katatu!!

Vastaus:

10vr
Kyllä välillä voi tehdä lyhyempiäkin tarinoita, ymmärrän jos vaikka ei ehdi tai innostus loppuu. ;) Kunhan nyt edes välillä tekee vähän pidempiäkin. :)

Nimi: pörri

07.12.2017 11:52
Jatkuuu.... Miisa lähti kävelemään talliani kohti. Ja minä juoksin Miisan eteen ja sanoin minne luulet meneväsi?

- No minä menen ruokkimaan Bonnyn Iivarin ja Rakshan mitenkäs muutenkaan!

- No minä ruokin ne jo kun sovittiin että ruokit ne klo 8.00!

- No no no!

- Ei muttiah!!

- Noh! minä lähden tästä sitten, tule heart!

- Tule Roni! lähdetään jatkamaan lenkkiä!!

Minä otin Ronin ja Miisa otti Heartin ja lähdimme kävelemään eri - suuntiin. Ei meidän olisi toisillemme suuttua mietin yksinäni, tule Roni mennään jo kotiin!
Itse asiassa menin kotiin että voisin kirjoittaa miisalle anteeksi pyyntö kirjeen tuosta äskeisestä... Juoksin ovesta sisään ja kirjoitin kirjeen ja menin Bonnylla miisan postilaatikolle ja pudotin kirjeen sisään! Menin puskan taakse ja Miisa meni hakemaan postin, Miisa avasi kirjeeen ja luki sen ääneen!

Hyvä ystäväiseni anteeksi siitä äskeisestä kun huusimme toisillemme ja niin pyydän ANTEEKSI annatko minulle anteeksi!! t: pörri MIISALLE...

- Noh hyvä että hän pyysi anteeksi kaipa minä voin antaa pörrille anteeksi kerran hän on surullinen!

- Annatko minulle anteeksi!!!

- väääh! älä säikyttele pörri! ja niin annan, ystäviä!

- Ystäviä!!!

Kättelimme ja halasimme toisiamme ja päätimme lähteä vaeltamaan Bonnylla Lusiferilla!

Olimme olleet 3 tuntia ja ajattelimme joh lähteä kun alkaa tulla pimeää...

Sori, kun tuli näin lyhyt muttah kuitenkin toivottavasti tämä oli miellyttävä tarina katatu!!!! loppuh!

Vastaus:

100vr :)

Nimi: pörri

04.12.2017 16:00
olipa kaunis luminen päivä jolloin ajoin lunta juuri pois. Luulin että ystäväni olisi käynyt ruokkimassa iivarin, bonnyn ja rakshan mutta ei hän ollut joten ruokin ne ihan itse vaikka olin tosi kiireinen. Iivari oli nyt hieman herpaantunut kun naapuriin muutti ihmisiä jotka ajavat autolla myös öisin ja Iivari ja muut hevoset eivät ole saaneet nukkua tarpeeksi. Minäpä taidan valjastaa Bonnyn ja lähteä ratsastamaan maastoon. Minä kävin kysymässä katatulta että onko hän nähnyt miisaa mutta katatu vastasi ei. Missäköhän miisa voi olla no minäpä lähdin maastoon ilman miisaa. No yllätys miisa tulee vastaan minua hän ulkoiluttaa koiranpentuaan jonka nimi on Heart. Minä juoksin kotiin ja otin oman koiran Ronin ja juoksin puskan taakse ja hyökkäsin miisan eteen ja sanoin hänelle
- No missäs sä olit ku kävin Bonnyn kanssa siun koti ovella?
- No tuota ööm! ulkoilutin Heartia ulkona
- Oikeesto miten voit ulkoiluttaa tunnin really!!
-Juuuh!! meni niin kauan kun Heart on koiranpentu ja niitä pitää käyttää pitkällä miisa sanoi pörrille!! Sitten Miisa lähti kävelemään minun talliani kohti....... JATKUU EHKÄ

Nimi: pörri

19.11.2017 13:17
Olin rauhallinen ja istuin paikallani, kunnes kuulin pienen hirnahduksen. Sen tiesin kuka se oli se oli IIVARI!!! menin hänen luokseen laitoin loimen sillä ulkona oli aika kylmä. Jonkun ajan päästä vein sen sisälle lämmittelemään, että voisin ratsastaa sillä. Laitoin sille kamppeet, koska olimme lähdössä. Mietin ja sanoin Iivarille että nyt lähdetään maastoon pienelle lenkille. Näin miisan ja juuri kun olin noussut pois Iivarin selästä se lähti hirmu kovalla laukalla pois metsään kauemmas, minne kukaan ei uskalla mennä. Itkin koko päivän ja mietin Iivaria mitenköhän se pärjää. Aamulla nousin ylös sängystä ja Iivari oli tallissa mitäh miten en osaa sanoa tai selittää. Loppu....!!

Vastaus:

15vr

Nimi: pörri

16.11.2017 19:54
Tätä en ymmärrä: Miksi Miisa saa joka kerta kaiken ihanan? Nyt se sai Namýskan ja kohta Lusiferin ja minulla on vaan IIvari Raksha ja Khasim ja Khasim tympi tahdoin Bonnyn mutta se oli Miisan hoitsu! No jaa kaipa tästä selviän, ajattelin ja menin tallille. Siellä oli paras ystäväni MIISAA ja hän odotti Bonny valmiina lähtöön, No mikäs nyt on miisa? kysyy Pörri, No kun Nami karkasi ei voi mitään sanoo Miisa ja kaksikko etsii kunnes löytää. Lenkitin kaikki hoitsut mutta Iivari pudotti minut kymmenen kertaa. No voi onpas kello jo myöhä menen kotiin!

Vastaus:

10vr

Nimi: pörri

22.10.2017 22:18
Ahhh! en olisi tänään mitenkään jaksanut nousta mutta kello olikin jo ihanasti puoli 2. Ajattelin mennä hoitsujen luo tekemään aamu-tallin, koska olin jo myöhässä aikataulusta. Olin jo vähän vihainen kun miisa omistaa Burning heartin ja minä en voi ostaa omaa heppaa. Pitäisi yrittää säästää niin paljon että siinä olisi riittävästi, mutta kun ei vain onnistu. Olin melkein ihan turmillani kun sain kuulla että Miisalla on myös hoitsuja! En ollut enää vihainen pikemminkin HAPPY!!!! oijoi oijoi oijoi oijoi!!!! niin kivaa että miisalla on myös hoitsuja JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE................. tosi, tosi, tosi HAPPY! loppu hyvin%#"!

Vastaus:

15vr

Nimi: pörri

18.10.2017 19:45
Oi huh! on tänään ollut kova ja rankka päivä niin, kaikki tehnyt oon ja ruokkinut heposet ja kaikki muut! Kun tänään heposille ruokaa annoin niin niille annoin heinää/ruohoa, vettä sankollisen, sitten vielä kaikille 4keksiä ja laitoin niille myös LOIMET!!! On tänään ollut kovakin päivä mutta, silti pitää jaksaa tehdä omat kaikki työt. Tänään ravasin iivarilla ja koulua harjoiteltiin, vaikeita liikkeitä jo hän osaa. En ole varma siitä että osaako iivari vielä hyppiä korkeita esteitä, ainakin viime kerralla iivari hyppäsi tosi, tosi, tosi korkean esteen. Kun sain iivarin niin olin niin innoissani, otin iivarin, koska halusin vaihtaa hoitsua välillä... EI JATKU PÖRRI KUITTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vastaus:

20vr
Tarviiko joka tarinan loppuun laittaa noin hirveästi huutomerkkejä? :¨D

Nimi: pörri

17.10.2017 22:55
Osa 2 jatkuu............... Voi kuinka ihanat valot miisa näetkö? oi kyllä pörri minä nuo valot tuolla salissa näen! tiedätkö mitä se merkitsee ystäväiseni? no, kerro ihmeessä! no, sehän tarkoittaa että täytyy mennä pitämään hauskaa tajuatko? oi pörri kyllä minä tajuan! mennään tule! joo joo pörri minä tulen, yritän päästä sinun tahdissasi.. noniin tule mennään lavalle tanssimaan keppareilla!! no kun ömm,ei mennä nolottaa hieman he he hee! no, tule nyt pidetään hauskaa ja kunnolla! uskallatko tulla miisa??? no, kyllä minä tulen! miisa tuli lavalle ja tanssittiin lavalla kuin villihevoset laukkaisivat kuutamossa/villin lännellä. Oli niin kivaa kun minä ja miisa jahtasimme toisiamme ja oltiin hippaa keppareilla! Pian minä ja miisa menimme kojulla siellä oli tarjolla limua,karkkipusseja ja suklaa suukkoja. Tai no niitä piti kyllä ostaa mutta jatketaan miisa osti suklaa suukon ja minä myös ostin saman kuin miisa. Miisa otti vanilian ja minä otin mansikan ne olivat tosi, tosi, tosi, tosi hyviä/ parhaita. Disko loppui vasta 10 vaille 8, vaikka sen piti loppua puoli 8. No kuitenkin lopussa jaettiin pitza-lahjakortit minun luokalla oleva enna sai lahjakortin rantakylän pitseeriaan. LOPPU PÖRRI KUITTAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

Vastaus:

40vr

Nimi: pörri

14.10.2017 20:15
klockas ikaros on mailman ihanin irlannincob hän on niin suloinen miisa on sille vähän jo tavaroita ostellut varusteet tulevat tässä Hoitosetti lime,Nylonriimu sininen,Riimunnaru sininen,Sadeloimi maastokuvio ja Bitless-Kuolaimettomat suitset väri on ruskea.Hänen lempi nimensä on Iivari,tykkään siitä lempi nimestä se on paras. Juuri ihan äskettäin hoidin Iivarin ja annoin sille keksejä maussa minttu ja omena,heinää/ruohoa ja vettä laitoin sille myös ihanan lämpimän loimen! Olimme ihan kohta lähdössä käymään Miisan hoitsu tallilla.Olimme Miisan koti ovella öömm! taas jokin outo lappa no minäpä luen sen,Hyvä Pörri olen tällä hetkellä katatun kanssa keppihevosten ja hoitsujen kanssa leirillä palaan 3 viikon kuluttua MOIKKA!!.Aika outoa, Miisa ei kyllä ole pitkään aikaan ollut missään tai matkustellut hmm no mitä Miisa sanoi niin sen hän lupaa sen minä tiedän,koska hän on minun bff.Kolmen viikon kuluttua... HÄH! ainiin joo tuoltahan Miisa tuleekin katatun kanssa,vihdoiiiin!! -Hei pörri taas pitkästä aikaa ei ollakaan nähty 3 viikkoon vai mitä. -No juu totta,ai hei myös sinulle katatu!! -öömm no hei vain pörri kiva nähdä taas,eikö olekkin. -juu totta kai on miksi ei olisi. -No minäpä tästä nyt lähden, koska on niin paljon kiireitä MOI MOI MOI!!!. -HEIPPA KATATU!! pörri huutaa. -HEIPPA!! huudahtaa Miisa.No minunkin olisi jo aika mennä tulimme aika myöhään, koska kellokin on jo 8.00! heippa! heippa! no minä lähdin jo hoitamaan heppojeni ilta-toimet.Huh! kaikki on nytten valmista eiku nukkuu... Juoksin täysillä taulut heiluen omaan huoneeseeni.Luin vielä hieman kirjaa mutta sitten nukahdin... PÖRRI KUITTAA LOPPU HYVIN KAIKKI HYVIN!!!!!!!

Vastaus:

50vr. Huudahduksiin ei välttämättä tarvitse käyttää CapsLockia, riittää kun vain laittaa huutomerkin perään. ;)

Nimi: Pörri

13.10.2017 17:17
"Kricks, kricks, kricks..." Talloin oksien päälle. Äsh, piti liikkua hiljaa, ääneti! Voi ei, taasko yksi kricks? Tietenkin! Hiivin hiljaa, kun sitten näin viimeisen mutkan niin kuului kova "PAM!" Niin sitten lähdin juoksemaan sitä kohti mutta teinkin äkkikäännöksen, kun sieltä tuli metsästäjä joka talutti hevosta ja se hevonen oli tosi söpö ja muuta. Se oli tosi musta ihan kuin yö ja siro rakenteeltaan ja muuta. Sitten kun se hevoinen tuli mutkasta niin olin jo piilossa kun se oli edellä se metsästäjä niin sitten olin jo mennyt piiloon. Hevonen hirnui se huomasi minut mutta ampuja ei huomannut niin lähdin vaan juoksemaan kun äkkiä kuului:
- Pysähdy, mitä sä teet? niin sitten vaan käännyin se tyyppi oli siinä ja sillä oli ase. Olin vaan ihan että "OMG! Nyt toi tappaa mut" ja sitten kun yritin lähtee juoksee niin se tyyppi laukas ilmaan... mut sen heppa säikähti sitä ja rynni sen päältä niin nousin sen hevon selkään ja laukkasin tallille. Kappas onkin jo pimeä menpäs kotiin jäi tänään hoitamatta mut ihs. Sitten vaan koirani tuli ja sanoin: Sooh hiljaa! kun se haukku mut se lopetti. Sen jälkeen sit menin nukkumaan nukahdin heti koiranikin nukahti ajattelin päivää.

Vastaus:

60vr

Nimi: pörri

12.10.2017 21:41
aaahh! tänään olikin päivä joilloin menin miisan kanssa hevosilla diskoon.Siellä oli paljon porukkaa sillä pääsy maksu vain 1e.Siellä ei ollut muita hevosineen,olimme ainoat.Olimme ensin hirveässä stressissä sillä kaikki tuijottivat,suputtelivat,nauroivat ja TUIJOTTIVAT MEITÄ!!!!!!!!.Menimme sisään ja riisuimme ulko-vaatteet,Miisa otti hevosen ekana mukaan mutta minä otin vasta loppu puolella..... JATKUUUUU!!!!!!!.......

Nimi: pörri

08.10.2017 18:28
oijoi oijoi! Riekko on söpöläinen, kun sain hänet hoitsuksi niin olin innoissani menin heti ostelemaan sille varusteita, niitä on jo jonkun verran. Se oli jotenkin hämmentävää kun sain kuulla katatulta että sieltä oli myyty Riekko, mutta sitä kaunokaista söpöläistä Riekkoa ei oltu myyty se oli joku toinen Riekko kuka oli jo aikuinen tamma,pyysin heti katatulta saisinko Riekon hoitsuks. Juoksutin sitä ja harjoittelimme kaikkea mahdollista sillä esim:ravia,erillaisia käskyjä tässä muutamia tule tänne Riekko tein sen houkuttelemalla sitä porkkanalla,Riekko paikka,tule tänne ilman porkkanaa.Siinä olivat kaikki mitä harjoittelimme sitten kun Riekko kasvaa niin harjoittelemme vähän enemmän.Riekko on aivan täydellinen hän osaa tosi hyvin jo ravatakin.Lähdin miisan kanssa ratsujen kanssa metsään taas jälleen kävimme siellä viimeksi kaksi kuukautta sitten.Minä otin khasimin ja miisa Chin Chin. Siellä oli hauskaa vietimme siellä neljä tuntia yhtenään. Löysimme hyvän paikan jossa liikkui paljon villi hevosia ajattelimme jäädä sinne yöksi jos näkisimme siellä edes yhden.Menimme hakemaan makuupussit,tyynyt,taskulamput,heppa kirjoja,lämmintä vaatetta,hevoset,ruokaa ja hevosille loimet ja riimut mukaan.Aamulla meidän vierellämme oli villi hevoslauma siellä oli tammoja ja oreja ja myös kolme pikkuista varsaa.Yritimme napata pari mutta se oli vaikeaa,emme saaneet yhtään.Olimme jo varmoja siitä että alamme lähteä kohta puoliin kotiin.Pakkasimme kamppeet reppuun ja lähdimme kotia kohti,hevoset laukkasivat ihan niinkuin villi hevoset kuutamossa ne olivat sairaan nopeita.Aloimme vihdoin olla jo lähellä kotia käännyimme eri suuntiin, koska asuimme eri suunnissa.Vein khasimin heti ulko - tarhaan sillä hän halusi.Otin kaikki loimet ja riimun narut pois ja veinne talliin. Se oli kiva kokea parhaan ystäväni Miisan kanssa se ei koskaan unohdu se oli niin unohtumaton.Menin sisälle otin koiran ja lähdimme kahden tunnin pituiselle lenkille.Tulimme olin ihan puutunut kuin hyytelö avasin oven ja juoksin portaat ylös huoneeseeni.Aloin jo ruveta nukkumaan sillä huomenna olisi pitkä koulu päivä. PÖRRI KUITTAAAAAA!!!!!!

Vastaus:

65vr
Muistathan laittaa aina välilyönnin pilkun ja pisteen jälkeen ;)

Nimi: pörri

28.09.2017 20:48
menin tänä iltana ruokkimaan heposet,MIISA oli mukana ruokkimassa.Miisa ruokki mintun ja minä khasimin,annoimme niille keksejä,maussa heinä ja minttu,kaksi sangollista vettä ja yhdet porkkanat.Kun olimme ruokkineet hepat niin menimme kävelylle metsään miisan kanssa.Miisa näytti minulle kauniita ja hienoja metsä maisemia,ne olivat kauniita.Puolentunnin kuluttua lähdimme takaisin tallille, koska alkoi olla jo pimeää ja kello oli jo 9.00 joten olikin jo aika mennä.Saatoin miisan kotiin ja juoksin omaan kotiini täyttä päätä.Menin vielä lukemaan kirjaa omaan huoneeseeni ja harjasin hiukset,kävin suihkussa,söin iltapalan,harjasin hampaat ja menin nukkumaan.Ennen nukkumaan menoa huusin koirani ronin huoneeseeni ja että nukkuisi vieressäni.Sanoin ronille öitä rakas koiruliini,taivaan pieni enkeli kun olet tässä niin hyvää yötä veijari.Sitten rupesimme nukkumaan mutta sanoin vielä ronille runon olet koira hauska pieni mutta veijari olet nyt täällä joten voisit olla myös unessa.Nukahdin runojen jälkeen!!!

Vastaus:

40vr :)

Nimi: pörri

27.09.2017 19:55
-Hei miisa oletko sinä jo hoitanut hoitsusi! -öm kyllä olen mitenkäs muutenkaan? -no minulla on huolia,voitko auttaa MIIIISAAA!!!! -juu mikä hätänä PÖRRIIII!!!! -no kun naapuristani oli juuri myyty kaunis varsa sen nimi oli Riekko se oli todella,todella,todella kaunis! -no harmi valitettavasti tuossa on kyllä hieman vaikeaa auttaa... -ei haittaa kiitos kun edes viitsit yrittää,,,, HEIPPA! HEIPPA! lähdin takaisin kotiin vähän-allapäin, koska se oli fantastinen.

Vastaus:

10vr

Nimi: pörri

26.09.2017 20:41
tänään menin illalla hoitsujen tallille. Ne olivat innoissaan, koska tänään he saisivat porkkana keksejä.Annoin ensimmäisenä keksin Mintulle,hän söi sen todella nopeasti,koska hän on ahmatti.Seuraavaksi annoin toisen keksin khasimille, hän söi sen tosi hitaasti.Sitten ajattelin mennä vielä katsomaan onko Miisa tallilla.No tuumasta toimeen Miisa oli tallilla.-öööm hei Miisa oletko sinä vielä tallilla.-juu mitenkäs muutenkaan!!!-aa luulin että et olisi enää..... no minä menen tästä nyt jo takaisin HEIPPA!!!!-no HEIPPA PÖRRI!!!!.No minä menin kuten sanoin,ja menin vielä käymään tallilla mutta vain nopeasti.Laitoin piparmintulle paljon heinää,vettä,porkkanoita ja loimen.Laitoin khasimille vettä,ruohoa,porkkanoita ja kuivattua heinää.Lähdin ja laitoin oven kiinni ja hyvästelin hoitsut.Puhdistin vielä aitauksen ulkoa,sinne piti laittaa heinää huomiseksi,paljon vettä huomiseksi.No eipä ollut enää muuta tehtävää niin olin menossa kotiin,kunnes äiti huutaa PÖRRI VOISITKO KÄYTTÄÄ VIELÄ KOIRAN ULKONA!!!!!!mut,mut,mut ei muttia käytä nyt niin katsotaan jos vaikka saisit viikkorahaa.No piti vielä laittaa koira hihnaan ja eikun uusiks.Tunnin lenkkeilyn jälkeen olin ihan puutunut vein koiran sisälle, ja no ajattelin myös viedä roskat roskiin.Juoksin sitten koti ovelle ja avasin oven ja heitin ulkovaatteet ja menin omaan huoneeseen kaiken raskaan työn jälkeen.Rupesin nukkumaan ja rukoilin hoitsujeni puolesta ÖITÄ HOITSUT!!!! PÖRRI KUITTAA!!!!!

Vastaus:

Turhien huutomerkkien ja isojen kirjainten käytön voisi jättää vähemmälle niin olisi jo ulkonäöltäänkin siistimpiä tarinoita ;)
50vr

Nimi: Pörri

25.09.2017 17:36
Olin juuri tullut pois autosta, kun näin katatun.
- Hei! minä huudahdin. Katatu talutti söpöä varsaa. Katatu heilautti ja minä kysyin häneltä:
- Mikä tuo söpöliinin nimi on? Onko sillä hoitajaa?
- Ei ole hoitajaa. Varsan nimi on Riekko. Tahdotko alkaa sen hoitajaksi? kysyi katatu. Henkäisin silkasta ihastuksesta ja kävelin Riekon luo. Se seisoi kiltisti kun rapsutin sitä korvan takaa. Mietin alkaisinko hoitajaksi. Sitten vastasin katatulle:
- No tietysti! Voinhan minä alkaa. Katatu hymyili ja antoi minulle Riekon riimunnarun. Talutin söpön Suomenhevosen karsinaan ja hyväilin sitä. Kuulin tööttäyksen pihalta.
- PÖRRII!! äiti huusi.
- Niin? huusin takaisin ja kävelin pihalle.
- NYT TULET KAUPPAAN! äitini sanoi. Huokaisin. En ollut hoitanut ketään.
- No mut ku äiskä...! huusin. Äitini pudisti päätään.
- Tulet kauppaan ja sen jälkeen serkkusi kanssa meille, hän sanoi.
- Selvää... mutta huomenna vaikka karkaan kotoa! sanoin. Äitini puisti päätään toisen kerran.
- Ei. Serkkusi tulee yökylään ja aamulla menet Hoploppiin, äitini sanoi. Huokaisin ja kapusin autoon. En tehnyt mitään hoitojuttuja hoitsuilleni. Tyhmä äiskä!

Vastaus:

55vr.
Voisit kertoa tapahtumia tarkemmin, tässä tarinassa oli lähinnä vain vuoropuhelua, joten olisit voinut kertoa muustakin ;)

Nimi: Pörri

20.09.2017 21:11
Oli aurinkoinen Torstai. Kävelin tallille happamena, koska en voinut omistaa hevosta! Kun Moonlightissa oli myyty ihana ponitammavarsa, niin kukas muu kuin Miisa S. oli saanut sen! Olin hapan myös sen takia, että kannoin satulaa ja suitsia, eikä minulla ollut enää yhtään voimia! Kävelin tallille ja vein helpottuneena varusteet satulahuoneeseen tyhjille paikoille. Kirjoitin tyhjään lappuun "Khasim" ja menin hakemaan Khasimin ulkoa. Talutin sen sisälle huokaisten. Ori kääntyi katsomaan minua kysyvästi, jolloin hymyilin. Vein Khasimin karsinaan ja hain sen valkoiset lännensuitset ja lännensatulan. Ori katsoi varusteita korvat hörössä ja valppaana. Näin Khasimin katseesta, että se oli oikein utelias! Pujotin valkoiset lännensuitset Khasimille ja se otti kuolaimen kiltisti suuhun. Kun nostin satulan, tajusin ettei minulla ollut huopaa. Ei minulla tosin ollut rahaakaan, joten jouduin tyytymään tähän. Kiristäessäni vyötä Khasin näykkäsi minua, mutta näpäytin sitä takaisin ja jatkoin kiristämistä. Kun viimein sain satulavyön kiristettyö, oli pinteleiden ja hivutussuojien vuoro. Khasim ei jaksanut enää odottaa, vaan käveli tyynesti tallikäytävälle avonaisesta karsinan ovesta. Sain juuri viimeisenkin suojan säädettyä, joten otin Khasimin kiinni ja talutin sen ulkokentälle. Pitäisi ehkä sittenkin harjoitella maneesissa, päätin. Vein Khasimin maneesiin, mutta kun avasin liukuoven näin Bonnyn ravaavan keskellä maneesia. Miisa pysäytti sen ja ratsukko jäi toljottamaan minua.
- Hei, anteeksi että keskeytin. Taidan sittenkin olla ulkokentällä, sanoin.
- Ei, kyllä voit tulla tänne, mitä ajattelit kokeilla? Miisa kysyi.
- Noh, lännenratsastusta vain. Minulla on Khasimille varusteetkin, vastasin. Ylpeänä näytin ostamiani varusteita.
- Hyvä, hyvä. Tule vain, voisin kokeilla Bonnyn kanssa jotain pientä, Miisa sanoi. Hän ratsasti ilman satulaa ja suitsia, vain pelkällä riimulla ja narulla, joten lännenratsastus olisi tuplasti vaikeampaa.
- Hei, voisitko pidellä Khasimia ja talutella sitä maneesissa? kysyin ja suljin maneesin oven viheltäen. Talutin Khasimin Miisan luo tämän nyökätessä ja hän lähti taluttamaan sitä ympäri maneesia. Minä puolestani hain tynnyreitä tynnyrinkiertoon, Barrel racingiin. Siinä on kolme tynnyriä apilan muodossa, ne pitää kiertää mahdollisimman nopeasti. Asettelin tynnyrit vähänmatkan päähän toisistaan ja kävelin tyynesti Miisan, Bonnyn ja Khasimin luo. Talutin Khasimin ylösnousupukille ja nousin selkään. Lännensatulassa oli vaikeaa istua ja lännensuitsia oli vaikea pidellä vain yhdellä kädellä. Nostin ravin, jonka jälkeen huomasin Khasimin ravaavan ihanan tasaista ravia ja nostin pehmeästi laukan. Ajoin Khasimia eteenpäin kiitolaukastakin hurjempaan menoon, jonka jälkeen suuntasin sen tynnyreille. Meillä meni alle puoli minuuttia radan suorittamiseen! Siinä vaiheessa tiesin, että se oli kohtaloni. Lännenratsastus. Ja Khasim. En pystyisi hoitamaan Piparminttua. Täytyisi lopettaa sen hoitaminen. Ehkä kumminkin joskus kävisin hoitamassa sitä. Noh, ei kannata vielä lopettaa sen hoitamista. Mutta tiesin, että kohtaloni oli Khasim. Me kaksi olisimme loistava pari! Miisa seurasi meitä hämmentyneenä.

Ratsastin Khasimin pois maneesista ja odotin Miisaa, joka sammutti valot. Hymyilimme ja annoimme hoitsujemme ravata tallille. Khasimin ja Bonnyn karsinat olivat eripuolilla tallia, koska Khasim oli ori ja Bonny tamma. Kun hain Khasimin hoitosetin kaapistani, päätin jättää sen talliin yöksi. Tulisi kylmää, enkä tahtonut Khasimin saavan mitään pöpöä. Niinpä vein hoitosetin sen luo ja aloin harjaamaan pitkin, sulavin vedoin.

- Hei Pörri! Minulla on tylsää, olen jo hoitanut Bonnyn ja Fentonin hoidin aiemmin päivällä. Onko sinulla jotakin tehtävää minulle? Miisa kysyi. Hän oli nopea hoitaja!
- Noh, jos viitsisit tuoda Mintun sisälle ja hoitaa sitä. Tulen avuksi tästä kohtapuolin, vastasin.
- Kiitos, Miisa sanoi ja lähti hakemaan Mintun riimua.

Viimeistelin harjauksen, kun karsinan ovi avautui taas.
- Hei, olen hoitanut nyt Mintun, onko muuta tehtävää? Miisa kysyi. Huokaisin ja tulin pois Khasimin karsinasta. Annoin sille taskujeni pohjalta löytyvän porkkanan ja se haukkasi sen nopeasti kädestäni. Suljin sen karsinan oven ja vein hoitosetin kaappiini. Miisa seurasi. Kohta jo olimmekin odottamassa kyytiä, tai siis minä olin- Miisa pyöräili kotiin. Vihdoinkin äiti tuli ja lähdin iloisin mielin kotiin. Rankka päivä!
LOPPU!

Vastaus:

210vr, hyvä tarina :)

Nimi: pörri

20.09.2017 19:35
Oli kaunis ilta päivä kun tulin khasimin kanssa lenkiltä.Kun vein khasimin talliin niin kuulin kuinka piparmittu hirnui omassa karsinassaan,se oli hauskinta hirnuntaa mitä olin koskaan kuullut.otin riimun pois ja vein khasimin omaan karsinaan.Otin vielä piparmintun ulos jaloittelemaan ja harjoittelemaan koulua.Puolen tunnin kuluttua äitini huuta PÖRRIIII!!!!!! tule jo sisälle kello on jo 8,mutta ei vielä pörri huutaa äidilleen.No mutta kuitenkin oli jo aika viedä piparminttu omaan karsinaan otin häneltäkin riimun pois ja laitoin sen karsinaan.Menin jo itsekkin kotiin kun huomenna olisi harjoiteltava kisoihin.LOPPU....... PÖRRI KUITTAA!!!!!

Vastaus:

25vr

Nimi: Pörri

19.09.2017 20:47
Khasim
Kun äitini jätti minut tallin pihalle, huomasin korvat hörössä odottavan oriin. Sen täytyi olla Khasim, olin kuullut sen olevan kiltti ja valpas. Astelin sen luokse ja kaivoin repustani reippaasti Mintun riimun ja riimunnarun. Säädin riimun oikealle kohdalle ja pujotin sen oriin päähän. Se seisoi odottavasti paikallaan, kun napsautin narun kiinni, talutin Khasimin tarhasta pois ja suljin portin. Se oli niin reipas! Ja söpökin. Talutin sen talliin ja harjasin sen sen omalla hoitosetillä. Kävin hakemassa sen kaapistani ja kävelin takaisin Khasimin luo. Kun harjasin sitä se seisoi kiltisti paikoillaan odottavasti. Harjauksen jälkeen hain Khasimin yleissatulan ja
Hackamore-suitset ja sitten mentiin! Talutin Khasimin sen karsinasta ulos ja suljin karsinan ovea vähän. Talutin Khasimin pimenevässä illassa maneesiin ja raahasin muutamia kavaletteja ja ristikoita kentälle. Annoin oriin kävellä maneesissa itse sillä välin, kun valmistelin esteitä. Kavalettien yli oli tarkoitus ravata, niitä oli yhteensä 6 peräkkäin. Niiden jälkeen, noin kaksikymmentämetriä väliä oli ristikoita. Välillä oli tarkoitus nostaa laukka, hypätä kolmen ristikon yli sarjana ja sitten laukata toiselle pitkälle sivulle, jossa oli kuusi ristikkoa harvemmin välimatkoin. Kun olin saanut esteet kentälle menin Khasimin luo. Se melkein ravasi, se oli huomannut esteet. Nousin jakkaralta selkään ja tarkistin jalustimet. Annoin pohkeita ja Khasim lähti ravaamaan. Ravasin kaksi kertaa maneesin ympäri ja sitten aloin tekemään suunnittelemaani rataa.

Talutin Khasimin pois maneesista. Ulkona oli pilkkopimeää, mutta kello oli vasta kuusi. Sammutin valot maneesista, jota ennen tarkistin ettei siellä ollut esteitä. Talutin Khasimin talliin ja riisuin siltä varusteet. Harjasin sitä pienen hetken kevyesti, jonka jälkeen suljin sen karsinan ja toivotin hyvää yötä. Kävelin satulahuoneeseen ja kaivoin repustani satulasaippuan. Aloin puhdistamaan kiireettä varusteita ja hyräilin hiljaa.

Olin viimeinkin saanut varusteet puhdistettua, kello oli jo yhdeksän! Äitini odotti kärsimättömästi pihalla.
- PÖRRI MIKÄ KESTÄÄ? hän huusi raivona.
- No mut ku äiskä... mä vaan hoidin Khasimin, vastasin ja nousin autoon. Kuulin tallista kaihoisan hirnahduksen ja aloin hymyilemään leveästi. Hirnahdus kuului vielä kerran.

Vastaus:

100vr

Nimi: Miisa S.

16.09.2017 15:32
Moi, eli kun Pörri oli meillä niin osti varusteita mutta ei ole kuulunut kaappiin. Käythän katsomassa kaupan?

Vastaus:

Ensimmäiset ostokset olinkin jo ehtinyt lisäämään, mutta en sen jälkeen ole ehtinyt käymään täälä, joten lisäilen ne tässä tänään ;)

Nimi: pörri

15.09.2017 22:55
Oli ilta päivä kun harjasin,ruokin ja puhdistin harjan piparmintulta se oli innoissaan.Ai niin yksi juttu jäi välistä pesin ja puhdistin piparmintun kaviot....!!!!!!!

Vastaus:

5vr

©2017 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com