Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tiina

Taso: 1.

Hoidokki: Whisper

Varusteet:

Wippe:
lime hoitosetti
lime yksivärinen riimunnaru
lime naruriimu

Rahat: 167vr

Vieraskirja  

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Viestisi tarkastetaan ennen julkaisua
Roskapostisuojaus: Paljonko on kolme plus kahdeksan?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Tiina

27.08.2017 20:10
Tänään tulin tallille pyörällä. jätin pyöräni pyörätelineeseen ja kävelin tarhoille. sielä perimmäisessä tarhassa seisoi Wippe. kävelin tarhan eteen ja otin riimun käteeni ja avasin tarhan portin. Wippe käveli minua vastaan ja laitoin sille riimun päähän. aloin talutaa Wippeä talliin. kun olin taluttanut Wippeä hetken aikaa se pomppasi sivulle. riimunnaru lipesi käsistäni. Wippe käveli lähimmäiselle ruohotupsulle ja sain napattua riimunnarusta kiinni. loppu matkan Wippe käveli ihan kiltisti. tallissa minä harjasin Wippen puti puhtaaksi ja sanoin Wippelle tulen seuraavan kerran suitsien kanssa. rapsuttelin Wippeä vielä vähän ja lähdin sitten kotia kohti.

Vastaus:

10vr

Nimi: Tiina

18.08.2017 19:39
tulin tänään bussilla tallille. koska vanhempani eivät ehtineet tuoda minua tänään tallile. ja minulla oli paljon uutta tavaraa mukana. kuten riimu naru ja harjapakki. joten en voinut tulla pyorällä tallille. ja sitten tuli tallin pysäkki pomppasin ulos bussista kävelin tallin. ensimmäiseksi kävin viemässä tavarani satulahuoneeseen. sitten menin rapsutelemaan Wippeä karsinaan. kaivelin taskujani löytyisikö sieltä mitään Wippelle. sieltä löytyi pari kuivunutta leipää. annoin toisen niistä Wippelle. kävin hakemassa uuden riimun ja narun satula huoneesta. sitten laitoin riimun Wippelle päähän. ja lähdin taluttelemaan Wippeä pihalle. menin nurmikolle syöttämään Wippeä. hetken päästa lähdin talutamaan Wippeä talliin. harjasin vielä Wippen ja sitten lähdin bussi pysäkkiä kohti sitten bussi tuli ja pomppasin sen kyytiin

Vastaus:

50vr :)

Nimi: Tiina

10.08.2017 20:00
Tulin tänään ensimmäistä kertaa tallile. kun nousin autosta edessäni oli valtava talli. minua jännitti vähäsen. katselin tarhoja olisiko sielä Wippeä. etsin vähän aikaa ja sitten löysin Wippen tarhasta. kävin hakemassa tallista jonkun riimun. ja hain sitten Wippen tahasta sen karsinaan. sitten muistin unodin ostaa harjoja. tyydyin sitten jättämään tämän päivän jutut tähän.

Vastaus:

10vr + bonus 50vr.
Voit käyttää rohkeasti enemmän kuvailua ja kertoa tarkemmin tekemisistäsi ;)

©2017 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com