Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jennie

Taso: 2

Hoidokit: Nuutti ja Prestige

Tavarat:
-Punaruudulliset ratsastushousut
-Musta kypärä
-Mustat jodhpurit
-Punamustat hanskat
-Musta talviratsastustakki
-Punainen yleisraippa
-Kisatakki
-Valkoiset ratsastushousut

Nuutti:
Tummanruskea nylonriimu
Vaaleanpunainen riimunnaru
Pinkkiruskea fleeceloimi
Tummanruskeat englantilaiset suitset yhdellä turparemmillä
Vaaleanpunainen timanttiotsapanta
Tummanruskea yleissatula
Vaaleanpunainen yleissatulahuopa
Vaaleanpunainen hoitosetti
herkkukeksipaketti, omenanmakuinen

satulasaippua
letityskuminauhapussi
hevosshampoo
nvaaleanpunaiset jalustimet
tummanruskea panssarivyö
vaaleanpunaiset takajalansuojat
vaaleanpunaiset etujalansuojat 

Rahat: 384vr

Vieraskirja  

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Viestisi tarkastetaan ennen julkaisua
Roskapostisuojaus: Paljonko on viisi miinus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Jennie

08.10.2017 11:04
Tänään olin menossa pitkästä aikaa tallille. Koulussa en keskittynyt mihinkään, mielessäni pyöri vain "tallille tallille tallille tallille". Koulubussi tuntui vain matavan kävelyvauhtia kotiinpäin ja pysäkille päästyämme pyöräilinkin kotiin ennätysvauhtia, tein läksyt, söin ja lähdin tallille. Ilma oli mukavan syksyinen, ei liian kylmä vaan juuri sopiva. Menin heti nuutin luo ja aloin harjaamaan sitä. Nuutti oli hoitaessa vain paikoillaan ja nautti. Hyppelehdin iloisena satulahuoneeseen ja otin sieltä Nuutin satulan ja suitset. Satuloin ja suitsin Nuutin ja lähdin kentälle. Kävelin alkukäynnit maastakäsin tehden kaikenlaista kiemuraa. Otin ohjat tuntumalle ja tein ensin käynnissä pääty-ympyrällä ulos asettamista. Nuutti ei ihan toivotusti ymmärtänyt tehtävän ideaa ja lähti liiraamaan ulospäin. Kun Nuutti loppujenlopuksi tajusi mitä kuuluu tehdä, se meni tehtävää mukavasti käynnissä ja ravissa. Sitten otin välikäynnit. Otin ohjat uudelleen käsiin ja siirsin Nuutin raviin. Sitten nostin laukan ja laukkasin kenttää ympäri antaen välillä irtiottoja. Nuutti nautti kaahailusta ihan selvästi, niin kuin minäkin. Laukkailun jälkeen siirsin nuutin raviin ja annoin sille ohjaa. Siinä hetken ravailimme loppuraveja ja siirsin Nuutin käyntiin. Loppukäyntien jälkeen ratsastin kaartoon, tulin alas selästä ja nostin jalustimet. Kävelytin Nuutin talliin, otin varusteet pois, vein ne satulahuoneeseen ja annoin sille herkkupalan. Nuutti oli hionnut vähän joten päätin loimittaa sen tarhaan. Kun Nuutti oli tarhassa, siivosin sen karsinan ja laitoin iltaheinät ja rehut valmiiksi. Sitten lähdin tallilta kotiinpäin miettien, että milloin pääsenkään uudelleen...

Vastaus:

60vr :)

Nimi: Jennie

04.06.2017 13:18
Esteitä

Heti kun tulin tallille, menin rakentamaan kentälle yhden esteen. Laitoin sen tosi pieneksi, ehkä 30 senttiseksi.
Sitten menin hakemaan Nuutin riimua hakeakseni sen sisälle mutta Nuutti olikin valmiiksi sisällä. Kävin sitten hakemassa harjat ja harjasin sen normaalisti ja puhdistin kaviot.
Sitten hain satulan ja suitset Nuutin karsinalle, otin satulan ja laitoin sen Nuutin selkään. Kun kiristin satulavyötä, Nuutti potkaisi kerran taaksepäin.
Laitoin riimun kaulalle ja pujotin suitset Nuutin päähän. Säädin jalustimet valmiiksi ja lähdin kentälle.
Kentällä asetin kypärän päähäni ja nousin selkään. Kävelin alkukäynnit uralla ja tein voltteja. Sitten vaihdoin suuntaa ja siirryin raviin. Tein ravissa pääty-ympyröitä ja voltteja. Tein samoja juttuja myös toiseen suuntaan.
Sitten aloin tulla estettä ensin ravissa jonka jälkeen tein heti voltin oikealle koska olin kuullut että Nuutti kuumuu esteillä. Nuutti totteli kaikki avut kohtuullisen hyvin.
Sitten tulin estettä toisesta suunnasta tehden esteen jälkeen voltin vasempaan.
Sitten otin vielä laukkaa pääty- ja keskiympyröillä molempiin suuntiin koska en halunnut vielä mennä esteitä laukassa.
Kävelin loppukäynnit maasta ja talutin Nuutin talliin jossa otin varusteet pois ja menin pesupaikalle.
Siellä virutin vähän Nuutin jalkoja koska niissä oli hiekkaa.
Sitten vein Nuutin tarhaan, annoin sille heinät ja menin keräämään Nuutin tavarat tallista.
Sitten pesin Nuutin ruoka- ja juomakupit ja siivosin karsinan, pesin kaltereita, laitoin iltaheinät ja rehut valmiiksi.
Sen jälkeen päätin pestä Nuutin harjat ja siinähän kesti aika kauan koska Nuutilla on paljon harjoja.
Sitten päätin hakea Nuutin sisälle.
Sen jälkeen lähdin tallilta

Vastaus:

Saat 60vr. Kerronnasta tulisi sujuvampaa, jos et jatkuvasti käyttäisi sitten- sanaa ;) Sen tilalle voi laittaa esim. seuraaaksi tai yhdistellä lauseita. ;D

Nimi: Jennie

04.06.2017 12:26

Takaisin tallille

Hei! Tervehdin Katatua reippaasti saapuessani tallin pihaan. Minua harmitti suunnattomasti, että koulu vei niin paljon aikaani etten ehtinyt käymään ollenkaan tallilla hoitamassa Nuuttia. Onneksi alkoi kesäloma! Nyt ehtisin käymään tallilla jopa pari kertaa viikossa.
Jätin pyöräni pörätelineeseen ja menin hakemaan Nuutin riimua ja riimunnarua. Nuutti tuli tarhassa minua vastaan ja hörisi matalalla äänellä. Vein Nuutin hoitopuomille koska halusin hoitaa sen ulkoa kun oli kerrankin hyvä keli.
Laitoin vetosolmun näppärästi kiinni ja menin hakemaan harjapakin.
Asetin harjapakin Nuutin jalkojen ulottumattomiin ja hain suitset. Harjasin Nuutin perusteellisesti pölyharjalla ja puhdistin kaviot. Sittn laitoin riimun kaulalle ja harjasin pään. Korvien harjaaminen on alkanut muuten sujua pikkuhiljaa Nuutin kanssa. Kuolaimet Nuutti otti kiltisti pienen alkuköhinän jälkeen.
Talutin Nuutin kentälle, laitoin portin kiinni ja kävelin alkukäynnit maasta käsin kantaen samalla puomeja. Vein keskihalkaisijalle yhden puomin ja toiselle lyhyelle sivulle kaksi puomia.
Nousin Nuutin selkään maitolaatikon päältä ja kävelin hetken puolipitkällä ohjalla tehden voltteja. Sitten siirryin raviin ja ravailin puolipitkällä ohjalla ja taivuttelin Nuuttia kolmikaarisen kiemurauran avulla. Sitten tulin toisella lyhyellä sivulla olevia puomeja hidastaen niiden jälkeen käyntiin kolmeksi askeleeksi.
Sitten tulin puomeja sillä tavalla, että tein puomien jälkeen aina voltin joka päättyi puomien toiselle puolelle ja tulin puomit uudelleen. Vaihdoin suuntaa ja tein samaa tehtävää myös siihen suuntaan.
Sen jälkeen otin käyttöön myös halkaisijalla olevan puomin. Aloitin nostamalla laukan halkaisijan alusta ja vaihdoin laukan ravin kautta puomilla. Kun Nuutti alkoi jo ennakoimaan tehtävää, se teki laukanvaihdon puomilla! Siihen oli hyvä lopettaa ja menin loppuravit uralla.
Kävelin myös loppukäynnit maasta koska minun piti kerätä puomit kentältä. Kun olin saanut kaikki puomit kerättyä niin talutin nuutin hoitopuomille ja otin suitset pois, laitoin riimun päähän ja vein Nuutin syömään hetkeksi vihreää heinää tallin vierestä. Sitten laitoin Nuutin siksi aikaa sisälle kun vein Nuutin tavarat takaisin paikoilleen hoitopuomilta.
Lopuksi laitoin Nuutin takaisin tarhaan ja lähdin tallilta.

Vastaus:

70vr :)

Nimi: Jennie

17.02.2017 14:33
hoitamassa Nuuttia

Tänään olisi se päivä, jona menisin hoitamaan uutta hoitoponiani, Nuuttia, ensimmäistä kertaa. Puhkun intoa pyöräillessäni tallille päin.
Ulkona on hyytävän kylmä mutta tyyni ilma. Nenääni ja poskipäitäni kipristelee pakkasessa.
Laitan pyöräni pyörätelineeseen ja kävelen tallihuoneen ovelle. Kun avaan oven, kasvoilleni virtaa lämmintä ilmaa.
Kuulen jo tallin puolelta jonkun hevosen tai ponin hörinää. Toivon mielessäni sen olevan Nuutti, koska en halua enää äkäisiä hoitoponeja. Kävelen omalle lokerolleni ja laitan piponi ja lapaseni sinne. Sitten otan sieltä Nuutin harjalaatikon ja riimunnarun jonka jälkeen lähden etsimään sen karsinaa.
Kun lopulta löydän Nuutin karsinan, lasken harjapakin lattialle ja otan sieltä pehmeän harjan ja menen karsinan ovesta sisään. Nuutti katselee minua hetken oudosti ja tulee sitten luokseni herkkujen toivossa.
Napsautan riimunnarun kiinni riimuun ja laitan Nuutin kiinni karsinan kaltereihin. Sitten alan sukia ponia reippaasti. Nuutti venyttää ylähuultaan oikein kunnolla kun harjaan sen kaulaa. Se selvästi nautti siitä. Sitten otan käteeni kovan harjan ja harjaan ponin sillä kauttaaltaan.
Sitten otan harjapakista pääharjan ja laitan Nuutin riimun sen kaulalle. Sen jälkeen alan harjata nuutin päätä, ja kun harja koskee sen korvaa, Nuutti säpsähtää ja yrittää viedä päätä kauemmaksi. Kun kuitenkin päättäväisesti harjaan sen korvia se laittaa ne aivan niskaa pitkin että niitä on mahdotonta harjata. En kuitenkaan anna periksi, sillä halusin heti alussa näyttää että kuka on pomo. Lopulta sain korvatkin harjattua kunniallisesti.
Sitten otin kaviokoukun ja aloin puhdistamaan kavioita. Etujaloissa oli tilsat, vaikka pakkasta oli yli 15 astetta. Kun puhdistin niitä, koukku melkein vääntyi rikki. Kun väänsin kunnolla, kaviokoukku lensi kädestäni ja kopsahti seinään saaden Nuutin taas säpsähtämään. Kavioiden puhdistamisen jälkeen laitoin sen takaisin laatikkoon ja vein sen lokerolleni.
Sitten menin satulahuoneeseen hakemaan satulaa ja suitsia. Etsin katseellani Nuutin nimeä telineistä. Se oli onneksi melko alhaalla niin yletin ottamaan sen siitä. Siinä vaiheessa otin Nuutin suitset naulakosta ja lähdin viemään niitä sen karsinalle.
Kun olin karsinalla, laitoin taitettavan satulatelineen valmiiksi satulaa varten ja asetin satulan siihen. Sitten etsin suitsille tilapäisen paikan jossa ne voisivat roikkua hetken.
Sen jälkeen otin Nuutin satulan ja nostin sen ponin selkään. Sitten aloin kiristämään satulavyötä, jonka aikana Nuutti ei edes yrittänyt näykkiä tai potkia.
Nyt olisi vuorossa suitsien laitto. Siitä piti vähän neuvotella että miten nyt toimitaan, koska Nuutti nosti päänsä erittäin korkealle. Lopulta sain sen laskemaan päätään sen verran että yletin laittamaan suitset. Nuutti avasi kiltisti suunsa kuolaimia varten. Pian sillä olikin jo suitsetkin päässä.
Otin omat ratsastushanskani ja lähdin taluttamaan Nuuttia kentälle.
Kentällä laskin jalustimet alas ja nousin selkään. Maiskautin Nuutille liikkeen merkiksi. Nuutti lähti tottuneesti kävelemään kaviouraa pitkin. Ajattelin muistuttaa omaan mieleeni kulmien ja volttien ratsastusta.
Aloin pikkuisen kerrallaan koota ohjia käteeni. Kun sain ohjat kunnolla tuntumalle, aloin tehdä aluksi käynnissä pysähdyksen jokaisessa kulmassa ja kääntää ponin pään seuraavalle sivulle. Nuutti teki sen mukisematta ja kauniisti.
Sitten jatkoin käynnissä mutta jätin pysähdykset pois. Siinä Nuutti ei taipunut vielä ihan täydellisesti, mutta koko ajan parani.
Sitten vaihdoin suuntaa mutta tein vielä samaa tehtävää. Nuutti säpsähti vähän ja otti pari sivuaskelta kun jonkun puun oksa raapaisi kentän aitaa. Nuutti rauhoittui nopeasti ja päästiin jatkamaan normaalisti.
Sen jälkeen lisäsin jokaiseen kulmaan isohkon voltin. Nuutti taipui todella hyvin tähän kierrokseen, ja myötäsikin oikein kivasti niskasta pätkittäin.
Sitten vaihdoin suuntaa ja siirryin raviin. Nuutin ravissa oli todella helppo istua.
Välissä tein välikäynnit ja tein paljon voltteja.
Sitten ravasin uralla hetken, jonka jälkeen tein molempiin päätyihin pääty-ympyrät joiden keskellä oli suoraan ravista pysähdys ja pysähdyksestä suoraan raviin.
Nuutti pysähtyi todella nätisti tasajaloin ja siirtyi paikaltaan raviin.
Sitten menin harjoitusravissa pari kertaa kolmikaarista kiemurauraa joiden keskellä oli voltit.
Lopuksi aloin nostamaan toiselle pitkälle sivulle laukkaa. Siitä Nuutti innostui, ja pukitti pari pientä pukkia mutta en onneksi tippunut.
Sitten kävelin loppukäynnit vapain ohjin ja kaarroin keskelle kenttää tullakseni alas.
Hyppäsin alas Nuutin selästä ja taputtelin sitä siinä hetken. Sitten nostin jalustimet ylös, ja lähdin kävelemään Nuutin kanssa tallille.
Nuutti oli hionnut vähän tunnin aikana, joten päätin laittaa sille fleeceloimen ettei sille tulisi kylmä.
Otin satulan pois sen selästä, ja laitoin sen satulatelineeseen. Sitten oli suitsien vuoro, ja otin nekin pois.
Otin riimunnarun irti riimusta, koska annoin nuutin piehtaroida sillä aikaa kun kävin viemässä varusteet satulahuoneeseen.
Etsin satulahuoneesta pesualtaan että voisin pestä Nuutin kuolaimet.
Kun olin saanut kuolaimet pestyä, laitoin suitset suitsitelineeseen ja lähdin etsimään loimihyllyä. En millään löytänyt sitä, joten kävin pyytämässä Katatua näyttämään minulle loimihyllyt.
Kun loimihylly sitten löytyi, otin sieltä Nuutin fleeceloimen.
Lähdin Nuutin karsinalle loimen kanssa, ja laitoin sen hetkeksi satulatelineeseen. Sitten laitoin Nuutin kiinni, ja aloin harjaamaan puruja pois Nuutista.
Sitten laitoin Nuutille loimen ja lähdin taluttamaan Nuuttia tarhaan. Nuutti seurasi minua kiltisti tarhaan.
Päästin sen irti, ja se lähti laukkaamaan täyttä tarhan toiseen päähän. Heitin sille vähän heinää syötäväksi.
Sitten menin talliin siivoamaan jälkiäni tallin käytävältä. Vein harjat takaisin lokerolleni, ja otin sieltä pipon ja lapaseni.
Sitten lähdin pyöräilemään kotiinpäin.

// En jatka sitä viikonloppu tallilla hoitotarinaa

Vastaus:

Tosi hyvä tarina, saat 300vr :)
Okei, saat siitä 50vr

Nimi: Jennie

14.01.2017 11:19
viikonloppu tallilla
JATKUU!
olen taas pyöräilemässä tallille. Olen menossa hoitelemaan molempia hoitoponejani. Pyöräilin ennätysvauhtia tallille ja menin hakemaan Reven tarhasta lainariimulla ja -narulla. Poni tuli kiltisti luokse ja pujotin riimun sen päähän. Napsautin riimunnarun lukon kiinni riimuun. Siten lähdin taluttamaan Reveä talliin. Sain sen kunniallisesti karsinaan ja hain sen harjapakin. Otin harjapakista pölärin ja aloin harjailemaan Reveä. Poni venytti ylähuultaan kun harjasin mahan alta. Kun olin harjannut Reven menin kysymään Katatulta lupaa lyhyeen talutusmaastoon. Katatu antoi luvan, ja minä lähdin Reven kanssa kävelemään maastopoluille. Päätin käydä vain vähän pyörähtämässä yhdellä poluista. Reve haistoi ja maistoi kaikkea uutta maastopolulla. JATKUU!

Nimi: Jennie

13.01.2017 20:12
Pyöräilen kohti moonlightin tallia. Olin käynyt äidin kanssa aiemmin päivällä ostamassa uudet ratsastusvarusteet. Pääsen tallin pihaan ja jätän pyöräni pyörätelineeseen. Avaan tallin oven ja astun lämpimään tallihuoneeseen. Kuulen karsinaston puolelta kimeän hirnahduksen. Jätän turhat tavarat kaappiini ja menen Prinssin karsinan luo. Siellä seisoo niin suloinen, niin petollinen shettisori. haen sen harjat ja alan harjaamaan sitä. Kun harjaan sen oikeaa kylkeä, se yrittää pari kertaa purra minua. Topakka ei kuitenkin estää ponin aikeet. Rupean puhdistamaan ponin kavioita. Ensimmäistä kaviota nostaessani Prinssi yrittää vetää kaviota pois käsistäni, mutta pidän vain tiukasti kiinni.
kavioiden puhdistamisen jälkeen haen satulan ja suitset Prinssille. Laitan ensin satulan. Prinssi oli ihan OK kun asetin satulan sen selkään mutta kun alan kiristämään satulavyötä, oikeita ongelmia alkoi ilmentyä. Prinssi potki, yritti purra ja liiskata minua karsinan seinään. Topakka ei kuitenkin pelasti minut siltäkin. Lopulta sain satulavyön tarpeeksi kireälle ja aloin laittaa suitsia. Poni ei meinannut millään ottaa kuolaimia (kaan) suuhunsa. pitkän taistelun ja takkuamisen jälkeen prinssillä oli suitset päässä. Prinssi oli syötävän suloisen näköinen sen ampiaisvarutuksessa.
Lähdin taluttamaan Prinssiä kentälle, mutta poni laittoi siinäkin vastaan. Lopulta se kyllästyi seisomiseen ja lähti kuuliaisesti kentälle. Kävelyttelin ja juoksuttelin sitä kentällä ennen kuin nousin selkään. Lopulta, 15 minuutin juoksuttelun ja kävelyn jälkeen nousin selkään. Poni tuntui todella jännittyneeltä ja tönköltä. Sain sen kuitenkin kävelemään suhtkoht rennosti. Sitten oli vuorossa ravi. Prinssi ei siirtynyt raviin millään, joten annoin sen kävellä suosiolla hetken aikaa ja yritin uudelleen, huonoin tuloksin. Kolmannen kerran annoin kunnolla pohkeita niin irtosihan sieltä ravikin, jännittynyt sellainen. Koetin ratsastaa prinssiä rennoksi ravissakin mutta siinä en onnistunut yhtä hyvin kun käynnissä. Olin juuri ehtinyt miettiä, missä kaikki pukit ja pystyynhyppäämiset olivat, kunnes erehdyin antamaan ravissa pohkeita laukan nostamista varten. Siitäpä poni keksikin mahtavan rodeoesityksen josta minä putosin. Poni lähti pierupukkilaukkaa rodeoimaan vielä lisää ympöäri kenttää. Sen jälkeen ongelmat jatkuivatkin koko lopputunnin. Prinssi keksi pelätä aitojen maalittomia kohtia ja kaikkea mahdollista ja vähän mahdotontakin. Tuon esityksen jälkeen päädyin kävelemään loppukäynnit.
Lähdin taluttamaan Prinssiä talliin ja matkalla poni säpsyi kaikkea pyöröpaaleista muihin hevosiin ja poneihin. Tallille päästyämme otin ja talutin ponisen omaan karsinaansa ja aloin ottamaan varusteita pois. Vein ne satulahuoneeseen ja otin sieltä samalla söpön keltaisen jumbosienen. Talutin ponin pesupaikalle ja taitoin sen kiinni. Avasin hanan ja aloin virutella prinssiä koska se oli ehtinyt hikeentyä ratsastuksessa. Poni lerpatti alahuultaan kun pesin sen kainaloita. Sitten hain Prinssin hikiviilan ja aloin kuivaamaan sitä. Totesin ettei Prinssi tarvitse lointa päälleen joten vein sen karsinaan. Itse menin tallihuoneeseen juomaan kuumaa kaakaota jonka olin ottanut mukaani kotoa. Kun olin saanut kaakaon juotua menin Vielä viemään jo kuivuneen Prinssin tarhaan. Ihailin ponia vähän aikaa tarhan aidan takaa ja lähdin pyöräilemään kotiin.

Vastaus:

Saat 115vr :)

Nimi: Jennie

08.01.2017 13:16
Istun äitini autossa. Olemme matkalla kohti Moonlightin tallia. Matkalla pysähdymme hevostarvikekauppaan ostamaan uudelle hoitoponilleni Revelle hoitosettiä. Äiti pysäyttää auton kaupan eteen. Minä menen hevostarvikekauppaan. Etsin sieltä hyllyn jossa on hoitosettejä. Matkalla sinne mietin kuumeisesti minkä värin haluan Reven varusteväriksi. Kun löydän vihdoin ja viimein hoitosettihyllyn, tiesin mikä väri on paras Revelle; punainen. Kävelen punaisen hoitosetin eteen ja otan sen käsiini. Lähden kassaa kohti. Kassalla maksan ostokseni ja menen autoon. Äiti lähtee ajamaan kohti tallia. Olemme suoralla ja kapealla metsätiellä, ja sen pientareella on tienviitta Moonlightin tallille. Käännymme sinne. Pian saavumme tallipihalle. Minä hyppään innosta puhkuen ulos autosta ja äiti lähtee. Kävelen tarhojen edestä talliin. Tallihuoneessa ei ole ketään. Etsin oman kaappini muiden kaappien uoukosta, pian se löytyikin. Laitan Reven hoitosetin sinne ja lähden etsimään Katatua, jos hän voisi näyttää minulle vähän paikkoja. Menen ensin tallipihalle ja siellähän Katatu kantoikin vettä hevosille. "Moi, mä oon Jennie, Reven uusi hoitaja" sanon reippaasti Katatulle. "Moi, mä oon Katatu" hän vastaa. "Haluatko että näytän sulle Reven karsinan ja tarhan" hän jatkaa. No joo voisit sä, mä sanoin. Kun Katatu oli esitellyt sen karsinan ja tarhan, kysyin vielä lainariimua ja - narua. Sain jonkun toisen hevosen vanhan riimun lainaan Revelle. Otin riimun ja menin hakemaan Reveä harjatakseni sen. Kävelin portille ja mietin mielessäni millä ihmeen tavalla se avataan. En viitsinyt mennä enää vaivaamaan Katatua kysymyksilläni joten sähläsin hetken portin kanssa kunnes sain sen auki. Kävelin riimu selkäni takana Reveä kohti samalla kutsuen sitä ponin nimellä. Reve käveli luokseni ja pujotin riimun sen päähän ja napsautin riimunnarun kiinni. Riimu oli aavistuksen liian suuri Reven pieneen päähän. Talutin Reven talliin ja sidoin sen vetosolmulla kiinni karsinan kaltereihin. Taputin sitä kaulalle ja lähdin hakemaan sen harjoja. Jätin harjapakin karsinan ulkopuolelle ja otin sieltä pölyharjan. Aloin sukimaan Reveä, ja poni venytti ylähuultaan ja sulki silmänsä. otin harjapakista kaviokoukun ja aloin puhdistaa kavioita. Niissä oli kamalat tilsat ja kesti hetki ennen kuin sain ne väännettyä irti. Kun puhdistin vasenta etujalkaa, huomasin että Reve oli polkenut kenkänsä irti tarhassa. Kun sain Reven hoidettua jätin sen karsinaan ja menin kertomaan Katatulle Reven irronneesta kengästä. Katatu lupasi soittaa kengittäjän laittamaan kengän takaisin. Lähdin Reven tarhalle etsimään irronnutta kenkää. Kävelin ihan tarhan perälle multaiseen kohtaan jossa Reve tykkää viettää tarhailuaikansa. Näin että yhdessä kurapaakussa kiilsi jotain. Sen sisällä oli Reven irronnut hokkikenkä. Otin sen käteeni ja vein sen Katatulle. Katatu kysyikin naurahtaen että missä minä olen oikein kahlannut kun kenkäni ja käteni olivat ihan multaiset. Minä vastasin olleeni Reven lemoipaikassa.
Sen jälkeen menin pesemään käteni ja soittamaan äidin hakemaan minua tallilta. Menin vielä rapsuttelemaan Reveä. Reve puhalsi lämmintä ilmaa käteeni. Paras poni :)

Vastaus:

120vr + ekan tarinan bonus +50vr :)

©2017 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com