Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

-Kaikenlaiset mainokset, myös kisakutsut ym. tänne! :)

 

Mainoskirja nollattu 11.11.2016!

Vieraskirja  1  2  >

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Viestisi tarkastetaan ennen julkaisua
Roskapostisuojaus: Paljonko on viisi plus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Kristina
Kotisivut: http://www.meridaht.suntuubi.com

07.08.2017 17:57
Hei ja tervetuloa upouudelle virtuaalitallille salaiseen Meridaht ympäristöön! Talli on täynnä uusia asukkaita, jotka kaipailevat aktiivisia hoitajia! Tervetuloa kurkkailemaan!
Terveisin ~ Kristina ja Meridahtin asukkaat!

Nimi: Emmi
Kotisivut: http://www.starlightvrt.simplesite.com/

01.08.2017 21:30
PUKURATSASTUSKILPAILUT 22.8.17
Tervetuloa Starlightin tallille pukuratsastuskilapiluhin. Kilpailuissa tuomarina toimii Marjatta Starlight jolla on yli 30 vuoden tuomarikokemus ja hän omistaa tallin. Luokkia on agilitystä metrin esteluokkiin joten jokaiselle varmasti löytyy sopiva luokka! Lisää tietoja kotisivuilla ;) Tervetuloa, viihtykää ja ONNEA
-Marjatta Starlight, Emmi Starlight

Nimi: Emmi
Kotisivut: http://www.starlightvrt.simplesite.com/

01.08.2017 21:25
Tervetuloa Starlightin tallille! Starlight on maaseudun rauhassa oleva pikkutalli jossa on nelisen hevosta tällähetkellä. Tallilta kulkee paljon hyviä maastoja, uittopaikka ja maastoesteetkin toki löytyy! Me tarjoamme myös yksityisille hevosille tallipaikkoja ja tallilla pääse ratsastustunneille myös ulkopuoliset! Tallilla on myös hoitajamahdollisuus ja neljä hevosta etsii omaa, ihanaa hoitajaansa. Tallilla on hoitajille ja henkilökunnalle myös omia tunteja jonne voi hoitsulla osallistua. Etsimme myös paria tallityöläistä/aplaista. Apulaiset vähintään 14v (virtuualinen ikä) ja työntekijät 18v. Tervetuloa, viihtykää!

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

14.07.2017 21:00
Kiinnostavatko novellit, pidemmät jatkotarinat, kirja-arvostelut tai -esseet? Ajatusteni romukopasta löytyy sekalainen kokoelma kaikkea edellä mainittua ja enemmänkin. Aiheet pyörivät ihmissuhteiden, soturikissojen ja fantasian ympärilllä. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus laajentaa valikoimaa myös rikoskirjallisuuteen ja jännitykseen.

Tervetuloa lukemaan ja nauttimaan!

Nimi: Labbishauva
Kotisivut: http://labbishauva.wordpress.com

10.07.2017 02:34
Hau! tervetuloa tutustumaan uuteen virtuaalikennel Labbishauvaan. Etsimme hoitajia ja muutama eläin myös vailla uutta kotia. Myös yhteistyö+linkinvaihto käy.

Nimi: Lyydia
Kotisivut: http://lokkilehto.suntuubi.com/

10.07.2017 00:50
Tervetuloa upouuteen, saaristossa sijaitsevaan harrastetalli Lokkilehtoon! Lokkilehdossa järjestetään aktiivisesti kaikenlaista toimintaa, kilpailuja, valmennuksia ja muuta mukavaa. Meillä saa myös oman hoitohevosen ja oman rakkaan kullannupun saa meille edullisesti täysihoitoon. Vielä kerran lämpimästi tervetuloa mukaan iloisen värikkääseen talliporukkaamme, olitpa sitten satunnainen vierailija, hoitaja tai ihan kuka tahansa! :)

-Lyydia

P.s. Tälläkin hetkellä on monenmoista tapahtumaa meneillään, kurkkaa lisää Lokkilehdon toiminta-sivulta!

Nimi: Tiia
Kotisivut: http://rantaravinratsutila.weebly.com/

05.07.2017 00:08
Heips ja hirnahdus! Lämpimästi tervetuloa Rantaravin juuri valmistuneelle virtuaaliselle ratsutilalle. Tilamme omaa mahtavat ratsastusmahdollisuudet, kuten tilavan maneesin, kentät (perus, este ja koulu), upeat maastot, kauniit maisemat ja siistin, toimivan tallin, kävelytyskoneen ja muuta vastaavaa. Kaipaisimme hevosillemme kipeästi hoitajia. Hevosia on tällä hetkellä vain 4, mutta ne ovat sitäkin persoonallisempia ja ihania. Luvassa on tunteja, valmennuksia, leirejä, paljon kisoja sekä muuta hauskaa. Tila on erittäin aktiivinen, ja kysymällä sinne pääsee myös opettajaksi, tallityöntekijäksi tai muuksi apulaiseksi.
Jos kiinnostuit, käy ihmeessä tsekkaamassa sivut, tule tunneille, kisoihin tai osallistu muuhun järjestettyyn toimintaan, ja ota vaikka hoitsu.

Iloisin mielin, Tiia ja Rantaravin väki.

Nimi: Hallim Equestrian Centre
Kotisivut: http://hallim.suntuubi.com/

13.06.2017 17:23
Tervetuloa Hallimiin kilpailemaan koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa 1.7. Linkit kilpailukutsuihin tallimme etusivulla.

Nimi: Syvä Miete
Kotisivut: http://syvamiete.suntuubi.com/

13.06.2017 12:56Punalehdon tallissa on hevosia, poneja ja toimintaa. Siellä on mahdollista hoitaa hevosia, kirjoittaa niistä tarinoita ja saada palkkaa.


Tervetuloa!


-Syvä Miete

Nimi: Vanamo
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com

31.05.2017 17:59
Tervetuloa jo 18.10.2013 alkaen toimineeseen koirapeliin, joka kantaa tällä hetkellä nimeä Skylion! Voit ostaa koiria, kilpailla niillä, kasvattaa niitä ja nousta parhaaksi koirankasvattajaksi! Jos yhtään pidät koirista, suosittelemme lämpimästi lukemaan sivulta Toiminta löytyvät ohjeet läpi ja lähettämään liittymislomakkeen. Otamme vastaan niin nuoria kuin vanhoja pelaajia. Jos itselläsi ei ole aikaa liittyä tai et halua, voit aina silti laittaa vieraskirjaan tai jopa chattiin viestiä.

Nimi: Layda
Kotisivut: http://kisailua.weebly.com/v001.html

07.05.2017 19:35
Corsett järjestää kouluratsastuskisat 16.5.2017, luokkina raviohjelma ja helppo C. Kaikki tervetulleita, mutta osallistu äkkiä, joka luokassa on tilaa vain 20 ratsukolle! Kutsuun pääset klikkaamalla "Kotisivut"-linkkiä.

Nimi: Mörkö
Kotisivut: http://barasono.suntuubi.com/

16.04.2017 17:25
barasono.suntuubi.com on omistettu Star Stablen hevosille. Tällä sivulla voit rekisteröidä hevosesi rekisteriin, etsiä hevosellesi sukua ja muita Star Stableen pohjautuvia sivustoja ja talleja. Sivusto vaipui horrokseen huhtikuussa 2016, mutta heräsi vuoden tauon jälkeen uuden ulkoasun kera.

Nimi: Sauna
Kotisivut: http://harrypotterkoulu.suntuubi.com/?cat=1

16.04.2017 10:52
Tervetuloa virtuaaliseen Tylypahkan taikakouluun!

Nimi: Salama
Kotisivut: http://vkaprillin.suntuubi.com/

04.03.2017 18:56
Aprillin virtuaalikennel on uudehko hoitajiin painottuva virtuaalikennel. Tule katsomaan ja löydä itsellesi sopiva hoitokoira!

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://hiljainenkuu.suntuubi.com

04.03.2017 08:52
Kuljet pitkin kylmää ukkospolun laitaa. Kuulet takaasi askelia ja kiihdytät omia askeleitasi. Sydämesi pamppailee pelosta. Hengityksesi huuruaa kylmässä ilmassa ja käännät katseesi yhtäkkiä kuuhun. Kuu naulitsee katseesi ja kuulet hiljaista kuiskintaa. Yhtäkkiä kuulet raskasta hengitystä aivan vierestäsi. Sydämesi pamppailee pelosta ja käännyt katsomaan suoraan tulijan tummanvihreisiin silmiin. On myöhäistä paeta. Tuijotat hopeanharmaata ja kaunista, edessäsi olevaa naaraskissaa. "Tuletko vai menetkö, se on oma valintasi."


Tervetuloa, kuka ikinä oletkaan. Olet sattunut hipsimään Hiljaiseen Kuun mainokseen.
Istupa nyt alas ja ota hiukan lämmintä mehua niin kerron sinulle mikä paikka Hiljainen Kuu oikein on.
Hiljainen Kuu on paikka, jossa kaikki unelmat voivat käydä todeksi! Liity, luo kissasi ja ennen kaikkea: Pidä hauskaa! Hiljainen kuu on paikka täynnä iloa ja unelmia! Roolipelimme perustuu Soturikissoihin, mutta ei, emme ole vain tavallinen tarinaroolipeli, jossa istuskelevat vain samat vanhat hahmot. Uusi juoni, uudet hahmot ja uudet kujeet!

 Terveisin ja lämpimin halauksin:

Höpsähtäneet ylläpitäjämme Perho & Uuna, sekä kaikkialla häärivät apulaisemme Untuva ja Loiste!

Nimi: Kazehaya
Kotisivut: http://cloverpath.suntuubi.com/

27.01.2017 23:51
"Kuolemaa ei voi välttää, mutta sitä voi huijata."

Tervetuloa jouluaattona perustettuun CP:seen, jonka taika tulee hämmästyttämään monia jatkossakin. Täytämme kaikki syvimmät toiveenne soturikissojen suhteen, jokainen tie on jokaiselle auki.

©2017 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com