Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

-Hoitajat kirjoittavat tarinat omaan kaappiinsa. Hoitajille on myös tasoja, merkkejä, ym. joita voi suorittaa.

-Vain yksi nimimerkki on sallittu, samalla henkilöllä ei saa olla useampaa "käyttäjää"!

-Hoitotarinoita voi kirjoittaa päivässä niin monta kuin mieli tekee, voit myös skipata seuraavaan päivään/viikkoon. Jos et vielä halua rahoja tarinastasi, vaan jatkat niin laita tarinan loppuun Jatkuu, ja kun jatkat jotain tarinaa niin laita sen alkuun; Jatkoa. Saat rahat sitten kun olet kirjoittanut tarinasi loppuun. 

-Alussa hoitohevosia saa olla max 2, lisää saa ylemmillä tasoilla

-Jatkuva hoitohevosten vaihtelu kielletty!

-Kun aloitat tallilla hoitamisen saat 100vr jolla pääsee hyvin alkuun, ensimmäisestä hoitotarinasta saa bonusta +50vr. Muistathan käydä hoitamassa vähintään kerran kahdessa kuukaudessa, muuten suljen kaappisi (se on mahdollista saada takaisin!). Uuden hoitajan tulee kirjoittaa hoitotarina komen viikon kuluessa hoitamisen aloittamisesta!

-Jos lopetat hoitamisen, ilmoita siitä!

-Annan joskus palautetta hoitotarinoista. Useimmiten huomautan virheistä, jotta hoitaja pääsisi kehittymään kirjoittamisessaan ja tarinoissaan! Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tarina olisi mitenkään huono! :)

-Viestit  tulevat kerrasta perille, mutta näkyviin vasta kun olen käynyt ne hyväksymässä. Saan sähköpostiini viestin, kun joku kirjoittaa jotain, joten jos olet esim. tehnyt hoitotarinan ei siitä tarvitse ilmoittaa erikseen. Huomiothan kuitenkin, että en ehdi joka päivä käymään virtuaalitallilla.
 

Hoitohevosen pyytäminen ja hoitotarinan tekeminen

Näin pyydät hoitohevosen:

Mene kohtaan Hevoset > Ilman hoitajaa. Kun olet löytänyt sopivan hevosen niin mene kohtaan Vieraskirja ja kysy siellä, että saatko hoitaa sitä hevosta. Muistathan aina käyttää hevosen koko nimeä, ei kutsumanimeä! Lisää hoidokkeja kysyessäsi, laita toiveesi Tallihuoneeseen!
 

Hoitotarinan tekeminen:

Kirjoitat mitä olet tehnyt hoitohevosesi kanssa, voit myös tehdä kilpailuista, ratsastustunneista ym. toiminnasta tarinoita. Tarinassa saa käyttää muitakin henkilöitä, myös kaikkia tallin hevosia voi käyttää hoitotarinoissasi, mutta jos hevonen ei ole hoitohevosesi, niin et voi esim. ratsastaa sillä tai taluttaa sitä.
Huomiothan että sinun pitää ensin ostaa harjoja ja varusteita ennen kuin voit ratsastaa tai harjata hevostasi. Ensiksi voit toki harjata, taluttaa tai juoksuttaa heppaasi tallilta lainaamillasi harjoilla, riimulla, riimunnarulla ja juoksutusliinoilla, mutta ratsastaa tai ajaa et voi ilman omia varusteitasi. Voit keksiä hoitohevosellesi lempinimen (ilmoita siitä).
Tarinoissa olisi hyvä olla kuvailua ja myös tarkkaa kerrontaa.
Jos ratsastit niin kerro mitä teit. Ei näin: Kävin hoitsullani ratsastamassa maastopolulla. Vaan esim. että mitä kuulit ja näit, säikkyikö hoitsusi jotain ym. (käytä siis adjektiiveja)

Huom. Hevonen tai kukaan muu ei saa kuolla hoitotarinoissa!

Hoitotarinasta saa 5-300vr/tarina riippuen tarinan pituudesta ja sisällöstä.

©2019 Virtuaalitalli Moonlight - suntuubi.com